![]() |
Upgrade - discuri frana golf 3
3 Attachment(s)
daca m ar putea ajuta si pe mine cineva mai experimentat ...as avea nevoie de discuri mai mari si ventilate pe fata la un golf 3 .intrebarea mea:gasesc in comert sau pe ebay kituri de acest gen sau trebuie sa comand pisele de pe alte modele mai speciale ca si corado, pasatul gti sau golf u vr6?
pt ca stiu ca toate au discurile mai mari cu 2 3 degete insa numai la vr6 sunt ventilate.insa atunci trebuie sa iau si etierele ?...se mai potrivesc sau trebuie modificari? ca in jud mures service urile sunt jalnice... De asemenea puntea spate cu discuri se pune usor? a mai facut cineva asta? Ce e standard pe golf mie mi se pare cam nesigur pt cum conduc eu de ceva vreme.. daca am schimbat pe roti de 13 franeaza perfect...pe 17 tot timpul am impresia ca nu se mai opreste . oare sa fie chiar asa de grele rotile? |
Re: discuri frana golf 3
1. nu e din cauza ca sunt grele rotile, este din cauza ca sunt mai mari si sunt mai late
2. poti cumpara din germania frane de 911, am vazut multe VW cu frane de porsch, sunt si kitturi pentru mk3 3. discul si etrierul impreuna se schimba, in plus se rectifica si puterea de franare intre puntea fata si spata...sa n-ai surprize neplacute. 4. vr6 e ok...dar sunt mai buni si nu costa foarte mult, in 1000E ai tot sistemul pe o punte. |
Quote:
ai idee de unde as putea face rost de sistemul de franare de pe vr6 fata spate? m am uitat pe mobile insa nu am gasit vr6 avariat si unul bun incepe de la 3000 euro!!!:rolleyes2 |
pe ebay am gasit eu de la brembo si nu costa nici foarte mult din italia am gasit cu vreo 89 de euro si expeditia e vreo 12 euro parca,daca ai sa cauti mai bine pe ebay in germania sunt,eu am schimbat si sunt foarte bune,tinind cont ca am un golf 3 1,9 tdi cu 130 de cai,sincer se vede schimbarea mai ales ca e diesel si e putin mai grea masina,spor la treaba
http://cgi.ebay.it/DISCHI-FRENO-BAFF...d=p3286.c0.m14 |
Re: Upgrade - discuri frana golf 3
ma scuzati ca intervin asa dar nu ma prea pricep sa deschid un topic nou.
imi suna ceva pe dreapta fata si nu am nimic uzat (bucse ,semibielete,planetare etc.),ma poate ajuta cineva? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning