![]() |
Hyunday Accent avariat
3 Attachment(s)
Salut,
Masina este din 2003, are la bord 25.000 km, a fost a parintilor mei. 1.5 CRDI(motorina), aer conditionat, jante aliaj, proiectoare, casetofon jvc cu 4 boxe, 5 airbag-uri, etc Masina a fost lovita intr-o bordura mai inalta pe partea stanga, dar a sarit airbag-ul din spatele scaunului soferului. Motorul merge fara probleme. Din ce am inteles s-a rupt o bieleta pe spate si s-a indoit bratul de acolo, plus ceva probleme pe fata la planetara stanga. Daca este cineva interesat ii pot trimite devizul de reparatie facut de cei de la asigurari. Pret 3000 eur negociabil. Masina poate fi vazuta in Campina, Prahova. Pentru alte informatii va rog sa ma contactati la tel 0732.020.800 |
Re: Hyunday Accent avariat
masina se poate deplasa acum?
|
fliper....tu ce parere ai??? iti zic yo...se poate deplasa perfect...pe platforma. iwaa...trimite-mi si mie te rog devizul ca as fi interesat de masina.
|
Imi pare rau deja masina a fost promisa unui coleg de pe forum ce m-a contactat telefonic vineri dupamasa. Din ce am inteles de la tatal meu, astazi a ramas sa vb cu el, si sa vada daca se inteleg.
Am sa va anunt ce si cum. Momentan vanzarea se suspenda |
am vb astazi cu al meu tata, se pare ca masina s-a dat. Imi pare rau Bmw_Rulllzzz.
Thread closed |
ok. ms oricum
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning