![]() |
Focus 2.0i 140 hp
8 Attachment(s)
An 11.2003,tuning original germania
jante O.Z. racing multiturismo VRC cu gume Yokohama Parade 215/40/R17 scaune RECARO Pole Position,centuri in 4 puncte bara sabilizatoare fata/spate sparco ESP decuplabil admisie sport K&R filtru sport evacuare total schimbata inox cutie rapoarte scurte folie autorizata discuri fata/spate brembo ventilate eleron custom unicat ceasuri presiune/temp ulei si voltaj Ceasuri bord cu plasma cu intensitate si culori reglabile mp3 Alpine+ 4 boxe |
Re: focus 2.0i 140 hp
Pur si simplu SUPERBA!
Nu stiu ce imbunatatatiri ai putea sa-i mai aduci. Cred ca doar sa ai grija de ea si sa o intretii. Sa o folosesti sanatos si cati mai multi km fara incidente. |
Re: focus 2.0i 140 hp
Superba;numai ca nu inteleg ce e cu pielea aia de jaguar in interior;arata groaznic;sa o stapanesti sanatos
|
Re: Focus 2.0i 140 hp
Foarte tare masina, cel putin scaunele :shock: ....... insa dupa cum a zis si catarsis - ce e cu animal-paintul ala pe stalpi ? arata ca nuca in perete .... exceptandu-i masina e senzatie.
PS: te asteptam A I C I. |
Re: Focus 2.0i 140 hp
Da aveti dreptate dar din pacate asa am luat-o... e leopard nu jaguar:))),chiar imi place sa-i zic asa ca fuge ca un leopard... in fine baetzasu a avut o pasarica cu asta si i-a facut si plafonul asa... acum ar trebuii sa-i schimb toata tapitzeria ca sa o fac inapoi.... deocamdata nu ma deranjeaza,o las asa.
Alte idei daca mai aveti... de exemplu la motor stiu ca mai are niste modificari dar nu stiu exact... debimetru e schimbat si deschiderea la bujii e mult mai mare... nu stiu sa zic ce ar insemna asta... daca i-a dat vre-un zvac in plus ceva... Mersi pt laude , din pacate tre sa o vand pt ca plec afara si nu am cum sa o tin acolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning