![]() |
siab - alte discutii si poze
1 Attachment(s)
da-l dracu de logan...da-mi loganitza :D
|
Re:
Quote:
|
Da tot \"logan-itza\" e mai frumoasa(citez) :D :D :D
|
Intradevar frumos loganul poze cu spatele nu sunt?? :roll:
|
frumos loganu ... da subaru ala e foc ... :D
|
Offtopic : Scuza-ma da nu m-am putut abtine Nostim ai 93 de ani ?? :lol:
|
mda tunat cica
Bai fratilor voi cum vedeti ceva cu o bara mai lasata si mai bine vopsita incepeti sa ziceti mamaaa ce masina.....ce naiba sa fim seriosi ....in ce cataloage de tuning ati vazut vreun kit de genul neam prost de roman ...e oribil kitul ....daca aerisirile din bara mergeau partea de jos e total aiurea sa nu zic de unul din faruri care e deja aburi semn al calitatii noului logan plus ca in partea de jos unde vine spoilerul propriu-zis cele 2 aerisiri centrale sunt total aiurea pentru ca nu sunt la fel au mici diferente de marime si forme in colturi ...iar modul in care bara incepe normal si iese brusc buza de jos in ea este de'a dreptul penibil ce naiba e pentru arat ...sa fim seriosi ....apropo ....ce este mizeria aia de pe capota? aia e aerisire ce naiba mai baieti ma frumoasa e sita de la geamul de aerisire de la baia mea .....nu e vorba ca nu apreciez efortul depus dar as fii preferat sa vad ceva mai discret .....romanul a vazut ca are o masina ...care se vinde la nivel european si a zis sa ii faca si ceva haine mai excentrice insa a iesit o amestecatura de stiluri foarte nasol ...sau cel putin asa zic eu .....sa nu mai zic ca au facut bara mai joasa in loc sa coboare putin si din suspensie.....sa vedem cati o sa cumpere asa ceva
|
E tare \"nenea\" care are H2 ala galben din stand de la JL, si asociatul lui de la firma \"X\" e tot lafel de tare! daca se supara si isi aduc amandoi masinile la siab le trebuie un sfert din hala :lol:
|
mama ce masini :D ce fetitze :) ma duc maine sa le vizitez :twisted:
|
Care e pretul unui bilet si cat e parcarea?Pe zi pe ora?
|
Re: mda tunat cica
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am fost si eu la la SIAb si mi sa parut super si din cele 300 de poze care le-am facu pun si aici cateva vedetzi cu ce se mandresc romani cel mai tare :D :shock:
|
hmmm.....totusi....sa fim realisti./....anonimulj are dreptate.....este un plug....nu stiu de ce nu au ales proiectul celalat ai tipului care a lucrat in 3dsmax..e.ra una argintie...parca RS se numea,super super marfa...finutza....era de bun gust....asta AT Custom e de tot ***.....no offence....
|
hmmm
madskilz 10x ...sincer le stiu pe toate facute in adobe photoshop sau 3dSM nu e vb ca sunt critic sau ca am vazut prea multe ...daca ma pricepeam fii sigur ca iesea ceva muuult mai finut care era mai de bun gust ...si oricum cel argintiu de care aminteste madskilz era super tare...parerea mea la o masina berlina ca loganul trebuie un set de jante cat mai mari o suspensie coborata cu cel putin 35mm si un spoiler foarte finut eventual pe modelul barii foarte putin iesit in colturi nu asa in fata ca celalalt ..repet am criticat CALITATEA nu originalitatea sau faptul ca e UNICAT sau nu este ....bara are ceva valuri pe ea daca va uitati din lateral si oricum s'au grabit prea tare sa o aduca la siab iar in legatura cu faptul cu west coast sau ce zici tu acolo ......sa fim seriosi ca nici la baietii de la coltul blocului care se joaca cu fibra de 2 zile nu cred ca ai vazut asemenea aerisire de capota
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning