![]() |
cine se duce la mare?
cine pleaca vinerea asta ( 15 . 08 ) la mare? daca sunt membri care pleaca sa anunte ca ar fi frumos sa ne strangem toti pe autostrada:) miss u guyz
|
Re: cine se duce la mare?
Pai am fost eu sapt trecuta ...... si m am intalnit la benzzinarie cu Blondu_vsp .... partea proasta e ca mi a zis ca e aglomeratie bara la bara ... si in loc valu lu traian cred nu stiu sigur ca a depasit coloana intr o curba (cred) da partea mai proasta e ca lam vazut ca la oprit garda ...... acum ast sa ma int cu el sa vad cum a dato la pace ... SPER !!!
|
Multi cred ca s`au intors de la mare:|:D
|
Pai da da mai pleaca lumea ....
|
am fost pe 8,9,10 am trecut pe langa un astra G da aveam viteza amandoi nustiu daca el ma observat de Bucuresti
|
Astra g? mai exact? ca poate oi fi fost eu .. da e bertone .... daca zici ca e de buc ..... argintiu cumva?
|
Quote:
poate va gasiti p-acolo;) |
Da e motanu de la noi de la club daia te am intrebat ce culoare ca am fost si eu da al meu e argintiu si deaia !!! :P
|
Quote:
|
Nush nu imi aduc aminte acum.
|
+ ca mai era si un renault de IF parcat intro gradina la Costinesti da nam dat de el sa vb tot NSL :(
|
oricum m-am intors.. singurul din nsl vazut a fost APV-u .. pe langa aqua magic :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning