![]() |
REZERVARE NUMERE INMATRICULARE.
vreau si eu sa stiu daca pot sa-mi rezerv numere de inmatriculare la politie si pe ce perioada. Pentru ca in iarna daca vine mica racheta sa am numerele care le vreau.
|
Re: REZERVARE NUMERE INMATRICULARE.
poti daca le platesti si mai dai vreo 30 lei pt rezervare..dar nu stiu daca pe an sau pe o perioada mai scurta
|
Quote:
|
La Constanta se poate si acum.
|
Pai mai multe detalii nu stii? Ca eu pe unde am intrebat si am cautat.. mi se zicea ca nu se mai poate..
|
sau spuneti-mi exact unde sa ma adresez, exact ca sa caut adresa, si sa ma duc exact
|
Numerele de inmatriculare NU poti sa ti le rezervi in avans. Doar in cazul in care ai avut o masina, ai vandut-o si vrei sa tii numerele platesti o taxa de 30 de ron pt rezervarea numerelor pe care le-ai avut pe o perioada de un an.
dar daca vrei tu sa mergi sa iti rezervi o combinatie dinainte de a avea masina nu este posibil. incercati sa nu mai dati informatii fara sa stiti, ca poate il puneti pe om pe un drum inutil. eu am avut punto-ul anul trecut si din momentul in care am hotarat sa il cumpar am vrut sa imi rezerv numerele mi s-a spus ca nu se poate decat in momentul in care se face inmatricularea. anul acesta cand l-am vandut am fost la politie, am pastrat numerele pe care le-am avut pe punto. am intrebat deasemenea daca nu pot sa rezerv alte numere si din nou mi s-a spus ca lucrul asta nu se poate. asa ca nu mai vorbiti fara sa fiti in cunostinta de cauza |
ok multumesc monk
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning