![]() |
B-77-YUC
9 Attachment(s)
set street storm ( faruri angel eyes + triple )
jenti aliaj 15" prelungitoare praguri + spoilere folie geamuri fata+spate si luneta ornamente clapete usi inox cromate eleron |
Re: B-77-YUC
Daca tie iti plac autocolantele asta e,in rest frumusica masinutza
|
Bun venit printre noi !!
|
salut..frumoasa masina cat despre cotiera e super ok ..am avut si eu una identica pe cand aveam titiu..s-o stapanesti sanatos si fara accidente :D te-am vazut astazi pe la city mall pe la 11-12 nu stiu exact..
|
cine e tipa?
|
Sa incepem cu kitch-ul, adica ce trebe dat jos de pe masina:
- coada de rechin - sticker-ele - husa de pe volan - sticker-ele - presurile - imitatie de aluminiu striat - si sa nu uitam de sticker-e. - scapa de prelungiri - ornamente clapete usi inox cromate Pune niste arcuri sport, o finala frumoasa si niste jante mai mari. |
NU inteleg sonny...dar ce au jantele astea ? arata bine..sunt noi..si sunt LEGALE. Parerea mea e ca trebuiesc date stickerele jos , coada rechin, sa-i pui un tips de inox mai mare la toba aia si husa de volan data jos . Arcuri sport si pleoape la "engeluri" si..clar o sa dea mult mai bine !In rest imi place cum arata ;)
Numai bine ! |
cred ca a fost promotie in vitan :))) doamne ce masina comuna ai facut...aaa...dar stai...nu au toti stickere ca ale tale :oops: eu zic ca ai facut o greseala ca ai postat masina aici...o sa ai parte de replici negative foarte multe
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning