![]() |
Machetele mele - baxy
3 Attachment(s)
Am o mica colectie de masini de concurs ,de rally. Vreau sa pun niste poze cu ele dar nu prea stiu cum trebuie dar incerc.
|
Re: Machetele mele -Baxy
nice...vinzi ceva?:D
|
vinzi subaru-le de WRC?.....dami te rog niste date despre el si daca nu-l vinzi....
|
Foarte misto colectia!!!!! ;)
Abia astept sa le prezinti mai in amanunut. Dark Side |
2 Attachment(s)
Am un subaru impreza pe care o am de doua ori si as putea sa vand .Eu am cumparat la 45 ron.incerc sa prezint cateva dintre masini.Am incercat sa achizitionez doar masin de rallyu dar sunt cateva din alte ramuri.Aici pe prima poza sunt doar masini din WRC, citroen din mai multe sezoane,peugeot cu mai multe designuri,subaru ,ford focus C4,toyota corolla cu care a concurat maistrul Carlos Saint.Sus este un Ford cosword si niste cupe care am castigat la rallycross acum cativa anii. Pe al doilea poza sunt ultimile achizitii.Am gasit o revista cu care se da cate o masinuta .Modelele acestia sunt foarte frumos facute amanuntit,fabricantul era atent si la detali.am inteles de la un colectionar din ungaria ca sunt ap.50 de modele in aceasta colectie.Sper ca apare fiecare si la noi.
|
Foarte interesant,eu personal as vrea sa stiu cum se numeste aceasta revista.
|
si eu ... si eu. Ce revista e asta?
|
Numele revistei este Mini Modelek revista vine la standurile de ziare. Din Ungaria vin revistele.In fiecare miercuri vin,si este posibil sa se vinda numai in ardeal nu stiu numai presupun.
|
Quote:
Cred ca lui "nenea" Carlos Saint, ai vrut sa-i spui MAESTRUL, nu... MAISTRUL (doar nu lucreaza in vreun atelier...)... |
Mii de scuze pt gresala automat am facut din Carlos S. un sef de atelier.
|
frumoasa colectia,ai numai machete de raly-uri?
|
Da incerc sa adun doar modele de Ralliu .Dar daca gasesc ceva de concurs nu pot sa abtin sa nu o cumpar chiar daca nu este de ralliu.Ultima achizitie este Toyota corolla din cupa andros ce sa fac daca este asa de frumos incat nu puteam sa nu o cumpar.
|
frumoasa colectie,mai ales alea wrc sunt super!!!
|
Frumoasa colectie,asteptam sa le vedem mai detaliate:D
|
Re: Machetele mele - baxy
frumoasa colectie:peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning