![]() |
Dacia logan/mitza_pk
dacia logan:D
|
Re: Dacia logan/mitza_pk
5 Attachment(s)
am incepun un logan cam asa arata acum
|
e binisor, nu prea ma pricep sa dau sfaturi cand e vb de masini 3D dar as putea sa-ti spun sa folosesti un chamfer mai mic si incearca sa rezolvi imbinarile.Pune si niste wire'uri, poate te putem ajuta mai mult.Bafta
|
arata binisor...zic eu.... astept sa il vad gata
|
mersi am mai facut ceva din el o sa-l postez maine cand e gata si spatele si mam hotarat sa -i fac si interiorul, porbagaju mai putin motorul ca habar nu am sa-l fac sa arate mai marfa
|
Mane oprestete,te omorii degeaba,nu te poti apuca de interior sau de un motor cand tu nu sti sa modelezi indeajuns de bine pt a trece la acest nivel, continua sa faci masina si incearca sa o imbunatatesti cat mai bine, ia-te mereu dupa referintze si exerseaza cat mai mult, nu te mai grabii k ursu la peste.Bafta, asteptam updateuri.
|
Quote:
mai sunt si care fac toata masina ..si pe urma incep cu detaliile... faci cum vrei .. eu zic ca e mai bine pe rand.. eu asa fac ... oricum.. atentie la chamferuri.. da chamfer cu o valoare faci 2-3 renderuri ..vezi cum arata.. mai schimbi valoarea sa vezi ce se intampla..cum arata mai bine .. ia foarte mult timp.. da asa inveti |
3 Attachment(s)
mersi pentru sfaturi voi lucra mult la exterior si veni vorba de chamferuri eu folosesc de la 0.2 la 0.5 nu mai mari sau mai mici si eu finisez masina la sfarsit ca imi e mai usor ca asa in timp ce lucrez se mai agata cate un vortex si nu opserv si tre sa o iau de la capat din nou.:D
cateva randari mai am de finisat in multe locuri :rolleyes2 |
hai k e mai bine si k veni vb de agatat sau chestii de genu, incearca mereu ctrl+z ;) te ajuta mult de tot crede-ma, si asa nu o mai iei de la capat.Just undo it :D Si legat de tuning..hmm cel mai bine e sa inveti sa faci o masina stock, masina originala, dupa ce ajungi sa capeti experienta, te poti baga si la tunat si alte chestii de acest gen.Bafta multa si vezi aripile acelea k nu sunt scoase bn in evidenta :-)
|
ai foarte multe greseli de modelare bumpuri etc... majoritatea in locurile unve vrei sa iti controlezi muchile, colturi si altele sper ca ti-ai dat seama despre ce vorbesc daca nu pune si niste wire si am sa iti arat pe poze... spor
|
da stiu la c te referi ruver da poti sa mi spui ce sunt wire ca habar nu am:D
|
pai e simplu > daca folosesti vray deschizi editorialu de materiale, te duci la > get materials > vraymtl > la difusion alegi > VrayEgdesTex, dai "apply" si daca vrei te poti juca cu parametrii de acolo. :D
Iar daca folosesti doar mentalray atunci poti face f simplu > Render (F10) > Renderer > Bifezi ForceWireframe. Bafta :D |
sau mai simplu faci un print screen cu edge-urile vizibile si fara smooth
|
5 Attachment(s)
uite doua variante cea care a ziso cobra2007 si printurile
|
vezi k trebuie sa mai scazi din parametrii materialului EdgesTex
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning