![]() |
Machete in lucru - Darius
7 Attachment(s)
Va salut pe toti...aici voi posta machetele mele la care voi lucra...
prima pe lista: hummer h2..producator:maisto...scara:1/24.. ce am modificat:jantele..cele vechi cu unele noi luate de la un challenger al fratelui meu ca si asa era stricat si pierdut spoilerul fata si spate... planuri viitor(daca e posibil): lambo doors(daca se poate) scaune galbene nush altceva..am sa ma mai gandesc..pana atunci vizionati;);) p.s.:as mai vrea niste idei... |
Re: Machete in lucru:Darius
marfa cu rotile de dodge :)...
stii, e o masina mare, poti pune in spate niste amplificatoare, neoane si boxe, iar in tetiere LCD.uri ;) |
dap..sunt super jantele...ar veni mai bine cu suspensia lasata :D si cum a zis si blue_macca...boxe ,neoane...de toate ca sa fie show car :D
|
2 Attachment(s)
chestia najpa e ca nu pot scate chestia aia din portbagaj..si cum pot face lcd urile?cum pot taia acel cd?cu ce?
|
1 Attachment(s)
Uite`te si vezi daca reusesti sa scoti daca tai aici :arrow:...asigura`te intai ca daca tai iese ca sa nu strici ceva ca eu am avut experiente din astea :)...si pentru lcd eu am taiat cd`ul cu un cutitas din ala...un fel de cutter..cu o lama din aia mica subtire...iti ia mai mult timp dar mie mi`a iesit...bafta;)
|
frumoase jentile alea
|
Quote:
|
daca nu se lipeste ii pui acolo unde tai putina poxilina...cat sa fie ca inainte:)
|
2 Attachment(s)
Ar iesi frumos portocaliu sau negru..uite poze:arrow:+ca ai putea sa faci jantele ca in prima poza...negre cu buza in culoarea care o ai acuma
|
Quote:
|
Cum vrei cu jantele...ar fi aratat mijto :D...pentru lambo doors fa o poza la sistemul de deschidere a usilor sa vedem si noi si poate te ajuta cineva cu o idee....si pentru a vopsi este hartie din aia care se lipeste care se mai foloseste pe la vopsit masini...poti masca partile care nu vrei sa le vopsesti cu ea;)bft
|
4 Attachment(s)
Quote:
cat despre culoare...m am gandit...va fi negru cu portocaliu iar jantele negre...am montat un sistem boxe ...trecuie sa ii tai o bucata de plastic si nush cum sa o tai...poate ma ajutati si va rog sa imi spuneti cum indepartez vopseaua si cu ce..de pe caroserie si acoperis... |
Ca sa poti vopsi trebuie sa dai cu smirghel pe vopsea pana o indepartezi sau pana se matuieste poti cu smirghel fin sau mai aspru apoi fin.. apoi poti vopsi...pe acoperis unde e de plastic ajunge sa dai numai putin pentru ca e plastic si adera vopseaua mai bine...iar in legatura cu lambo doors nu am idee....am si eu machete cu sistemul asta si nu am reusit sa fac lambo :(...bft;)
|
nu strica jantele sunt prea frumoase nu le fa negre:( e marfa masina si numai cu jante;)
|
Quote:
planuri viitor: @sistem audio in portbagaj(cine are sistem sa imi dea un pm ca eu nu am si vreau sa cumpar...va implor) @vopsire in culorile negru si portocaliu(merge si rosu?pun poza) @poate si niste leduri...ma mai gandesc.. @si lamboo doors sau cv de genu...nu stie nimeni????edy te rog,hep me:sad: @interior de altra culoare(portocaliu sau rosu...depinde de culoarea masinii..astept raspuns de la voi in legatura cu culoarea... cam asta as vrea sa fak....astept raspunsuri si poate...niste chestii cum si ce mai pot face |
All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2025 4Tuning