![]() |
Jurnal de soferita
plecand de la o reclama de pe 4tuning am gasit un blog numit jurnal de soferita, scris pe eva.ro
poate fi gasit aici: http://jurnaldesoferita.eva.ro m-a impresionat (placut) faptul ca este scris intr-un stil normal, fara exagerari, impulsuri feministe, lamentari inutile si intrebari mai mult sau mai putin tembele, e un jurnal de bun simt, si chiar va invit sa-l parcurgeti, are 4 pagini deocamdata, dar merita citit. |
Re: Jurnal de soferita
tare site-ul. mai ales bancurile :D
|
e misto cu totul.bravo ei
|
ti-am zis, e interesant sa vezi lumea prin ochii unei femei normale, pare cu totul altfel decat o vedem noi, doar parerile de bun simt sunt aceleasi :)
|
Sper ca domnisoara sa scrie si despre cucoanele care nu inteleg ce inseamna un flash cand se chinuie sa iasa dupa o strada laturalnica.
De altfel sper ca regula de bun simt a femeilor sa se instaleze mai comod in caputul lor - nu poti fi atat de nesimtita incat sa nu faci semn de merci macar cu mana (daca nu se pricepe cu avariile) cand te-a lasat cineva sa intri pe strada, sau cand te lasa sa treci pe alta banda. |
misto .. f tare treaba cu geamul .... aia cu prietenul ei :))
|
Quote:
|
nici n-am deschis bine, ca sa vad ca sunt cel mai prost sofer =))=))=))HHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Si mai sper ca domnisoara sa nu mai fie asa panicata, ca vai are geamu spart la masina. Ce sa-i mai fure???? daca nu are nimic???? Mai cunosc eu o tanti cu un 206 sedan, caruia ii era frica sa lase masina in strada(tot geam spart) si s-a certat 1 ora cu aia de la eurial sa le zica ca ea isi lasa masina la ei, cu toate ca nu avea programare, nu avea nimic. P.S.: in loc de porcaria aia lipita, poate domnul prieten al femei, ii punea o punga transparenta , poate vede mai mult.... |
Quote:
|
pai si eu tineam minte doar pt ca puteam sa jur ca e scrisa intrarea aia de un barbat, si ea zice ca a fost "misogina" la faza aia :)
|
impresionat....dragut....frumos...cu stil.
|
foarte tare jurnalul.. stie sa povesteasca si mi se pare echilibrata tipa..
|
"Aaah, si la benzinarie am avut oferte suplimentare de ajutor si chiar zambete “flirtacioase”." :)) Era si normal ... nu pot decat sa presupun cum arata domnisoara:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning