![]() |
2004 RX-8
2 Attachment(s)
Hai sa ma bag si eu in seama cu japoneza mea. Modificari minime (un filtru sport cu baffles-urile din carcasa scoase, volan Sparco, alte jante). Lista de "ce mi-as dori" e un pic mai mare. Cand sparg o banca, va anunt.
|
Re: 2004 RX-8
foarte frumoasa ;) sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
|
Frumus..Ai reusit sa scoti eroare de air-bag ? Kitul de volan a venit cu ceva care sa previna treaba cu eroarea?
|
Quote:
|
Frumoasa masina. Ar mai merge coborata.
|
Quote:
|
Draguta masina :D...zi-mi si mie te rog frumos cum te descurci cu volanul acela de la sparco, e prea mic, e prea mare, e comod/incomod, care a fost pretul si daca esti multumit de el...:-P
|
Quote:
La drum intins insa, este net superior celui stock. Am dat pe el 550 RON de la coastadeest.ro In orice caz, per ansamblu mie mi se pare mai bun decat stock-ul (De-aia l-am si luat). Un alt inconvenient ar fi ca daca trec pe alta masina (nevasta-mea are Hyundai Accent) am impresia ca conduc un camion :) |
Merci frumos pentru descriere, imi place modelul asta si vroiam sa imi iau si eu unul sa il pun pe un Hyundai Accent :-P, dar cred ca totusi o sa iau modelul de 350 de mm, ca am impresia ca asta de 330 este cam mic :D
Salut! |
Quote:
P.S. Succes la stingerea becului de airbag... |
Acum trebuie sa strang bani, cel de 350 de mm este 666RON, si cel mai probabil o sa imi iau prin primavara...:-)
PS : nu am airbag :twisted: |
Quote:
|
Asta e...macar ma bucur de el un an-doi...stii ca banii investiti in masina nu ii recuperezi niciodata, raman doar cu satisfactia...dar eu zic ca merita, am un volan urat, gri, cu 2 spite...si daca tot nu am airbag, yo zic ca se merita sa il schimb ;)
|
AFE Short Shifter
Mi-a sosit si short shifter-ul de la Axial Flow, timpul de instalare a fost de o bere neagra (am tras nitel de ea). Vreau sa spun ca acum intre a 3-a si a 5-a sau a 4-a si a 6-a am cursa de mai putin de 1 cm. Nu-i rau deloc !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning