![]() |
se poate inmatricula o masina construita in garaj?
dupa un semi-succes cu un "kart" off-road, din care am invatat multe, ma gandesc sa construiesc ceva mai complex... as vrea sa incerc sa fac ceva road-legal dar nu stiu daca este posibil in romania, deci... intreb :)
se poate inmatricula o masina construita in garaj? exista o lista de cerinte (eventual publica..)? nu ma intereseaza (momentan) sfaturi, incurajari, descurajari sau alte forme de off-topic, doar daca exista legislatie in legatura cu custom cars, kit cars si altele asemenea, sau ceva loop-holes prin care se poate trece (stiu ca era un nene cu o masina facuta din lemn, inmatriculata ca inventie sau ceva de genul... orice artificiu de genul asta explicat in detaliu sau cu linkuri mi-ar fi folositor daca nu se poate fara). multumesc anticipat. |
Re: se poate inmatricula o masina construita in garaj?
Cunosc un tip al carui tata a construit un buggy si are numar cum au scuterele. Deci se poate inmatricula.
|
Trebuie sa te interesezi la RAR. Pt a o inscrie ai nevoie de CIV, iar pt asta ai nevoie de omologare!
|
Cred ca s-ar putea inregistra ca utilaj agricol...
|
trebuie sa te duci la rar cu jucaria si sa treaca testele dinamice...si prin asta cred ca am spus tot.
|
Up!!!!
A facut cineva asta? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning