![]() |
SUV vs SEDAN....plz helppp
2 Attachment(s)
Salut!
As vrea si eu sa ma ajutati cu o decizie. Vreau sa-mi cumpar o masina dar nu stiu care dintre cele 2 (PORSCHE CAYENNE TURBO sau AUDI S8). Mie imi plac mai mult astea sportive si de lux (gen S8) dar imi este frica cu ea la drumurile noastre). Porschele nu mi-l place atat de mult la interior dar fiind SUV nu as avea probleme cu el pe drumurile noastre. VA ROG SUGESTII.... |
Re: SUV vs SEDAN....plz helppp
cati ani ai?
|
23 de ani....dc t ajuta cu cv:D
|
eu zic sa cumperi si un S8 full option si un Porsche Turbo S, sincer, merita
daca iti mai raman bani nu te zgarci si cumpara-ti si o super sportiva, un Ferrari 599 GTB Fiorano e interesant :rolleyes2 |
:))) imi place ideea ta....dar inca nu sunt intr-o asemenea situtie....aveam nevoie de sugestii sa aleg una....
|
Dintre cele doua as alege S8 parerea mea k se descurca de minune si pe drumurile noastre acum daca tu vrei sa o scoti pe drum forestier e treaba ta. Oricum sincer ma indoiesc de cat de adevarat e postul dar dak e S8 as lua eu. Bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
IS INCA ODATA NU E LA VRAJA POSTU. PROMIT CAND IL CUMPAR SA PUN POZE. Multumesc de sugestii si mai dati-va cu parerea. |
daca il tuNNingau nemti nu cred ca ii micsorau puterea. si eu tot s8 as alege dintre cele doua.
Doar de curiozitate, de ce la 23 de ani optezi pt. o masina de peste 5 metri si 2 tone pt. 5-7 pasageri ? |
Quote:
|
Eu am zis S8 dintre astea 2 da sincer as merge pe S-Klasse e peste Audi parerea mea daca intradevar vrei lux.
|
ii si S class o varianta....dar ca sa ajunga la performantele astea ar trebui sa aleg motorizari de top care depasesc pretu S8ului (in special s63amg)...plus ca exterioru nu mi se pare extraordinar......audi au multe gadgeturi si sisteme atat de practice si folositoare, majoritatea fiind standard. Am citit la glosar la Audi lista cu sistemele incluse pe majoritatea modelelor si am ramas uimit ce am citit peacolo...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2025 4Tuning