![]() |
Intrebare despre astra f
Salut. Am de ceva timp un opel astra f 1.6i din 92 c16nz si am tot incercat sa il vad si nimic. Acuma ma bate gandu sa cumpar un motor de GSi 116cai si cutie sa il pun. Cu franele sta cam prost, abia franeaza si cu astea si e schimbat tot ce tzine de frana. Credeti ca pot sa montez ABS pe ea ? sau ar fi mai usor sa aduc un gsi din germania pt recarosare? are ceva daca al meu are 4 usi si cel din germania 2 ? astept niste raspunsuri.multumesc
|
Re: Intrebare despre astra f
daca schimbi motorul, schimbi si franele cu discuri ventilate si alte etriere + revizie capitala la sistemul tau de franare.
|
dar ABS cum pot pune?
|
se poate pune,orice este posibil..limita este stabilita de bugetul alocat.
uite cum vad eu lucrurile: - in primul rand, nu stiu daca computerul abs comunica in vreun fel cu computerul masinii (ar fi foarte bine sa nu,sa nu-ti mai bati capul la conexiuni) - trebuie sa iei instalatia completa de pe o alta astra (pompa abs cu modulul de comanda, fuzete pentru abs, cei 4 senzori, fire, toate conductele de frana) - iti notezi inainte sa te apuci de demontat abs-ul de pe masina donoare, tot ce inseamna fir legat la abs, cu multe poze si etichete pe toate firele Legat de 2/4 usi, eu cred ca e important sa aiba acelasi numar de usi. |
Salut Daca tot vrei sa pui pe masina un motor mai bun pune c20xe .In ce prveste abs-ul de pe astra f sunt o porcarie mai bine fara crede-ma am prieteni care si-au rupt masinile din cauza lui , pe scurt nu este bun.Ca sa pui un alt motor pe masina ta ai nevoie:motor cutie de viteze , jambe cu tot cu planetare instalatia de la ecu ,ecu , pompa de benzina ,releu ,nu stiu ce diametru au conductele la 1,6 mi se pare ca au 6 mm eventual schimbi turu cu teava de cupru 8 mm cam atat.Nu te speria este usor de facut transplantu si merita.BAfta
|
merita daca ai 500 de euro la ciorap doar pentru motor..
|
Quote:
|
Adevaru ca c20ne este mult mai bun decat c20xe asta dupa spusele lu speed line.c20ne=115 cai si c20xe=150 cu catalizatorfara mai baga cativa la caruta:) si sa vb si de consum daca tot vorbim care este relativ egal.Cu respect SPEED LINE ai toate caliatile sa fi un tuner adevarat daca tu zici ca faci ceva adevarat pe 1300 kg cu un c20ne si un f16 care te informez ca sunt mai multe variante si de cuti tot cu indicativul f16 dar difera pinioanele in interior.
|
scuze de offtopic , la mine in talon astra are 996 kg (astra gt 2 usi) si am inteles din diferite surse ca astra f cu 4 usi are in plus 180 kg fata de cea cu 2.stie cineva sa-mi spuna sau sa se uite in talon cat are astra cu 4 usi?multumesc.
|
1 Attachment(s)
am astra din 92 c16nz GL si are 950kg
|
ms:) ...
|
npc, am uitat sa mentionez, 4 usi :)
|
Stiu eu un c20ne bun. Garantez pt el...putini kilometrii....vanzator mai mult decat ok.
|
la ce bani ?
|
350 euro.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2025 4Tuning