![]() |
Tuning extern
Unde gasesc niste triballuri de lipit pe masina???...sau alte grafice...
|
car style tuning
|
vorbeste cu baietii de la TTB, te ajuta ei.
|
la nord,pe str. calugareni,nu stiu blocul dar in spatele restaurantuli e o curte interioara.la prima scara,dinspre str.D.Barnat, e un tip care pune folii si face kestii din astea cu flacari frunze,pokemoni....
imi pare rau ca nu stiu sa-ti spun exact dar daca nu ai alta solutie aflu nr. de tel. |
strada ion ionescu de la brad nr 9. firma romtexim, vezi ca este o vila mare si are curte, scrie mare romtexim si mai are si niste steaguri.
|
ma mir cand vad cati lipesc pokemoni, vorba lui codrin44. cam putini in schimb care sa se ocupe cu ceea ce conteaza la o masina, adica motorul.
la noi e in floare tare de tot fenomenul ricer vad :? |
am o intrebare offtopic.. :) nu ma injurati pls
langa libraria v.alecsandri era un magazin care facea printing pe diferite chestii ..tricouri..cani..e.t.c stiti cumva unde s-a mutat ? ka nu mai e acolo:( |
decio magazinu este romtexim. si este pe str. ion ionescu de la brad. nr 9
|
83SOF cand o sa ne permitem sa modificam motorul nu o sa mai mergem cu dacia...
|
poate cineva are o fixatzie pe motorul de dacie. :D :D :D
|
zanga, pe forumul asta sunt cel putin doi oameni care te pot ajuta sa-ti modifici motorul daciei pentru mult mai putin decat te-ar costa orice alta masina decenta. b-34-sgm e unul, celalalt am uitat cum il cheama.
|
Re:
Quote:
|
zine nu se intampla nimic noi doar ajutam :D
|
sa spuna. ca il ajutam noi.
|
ptr. dacie supernova-motor transversal,am o kiulasa de renault 5 gata comprimata,cu scaunele supapelor rectificate,cu galeria admisie lustruita manual de mine(mai e loc inca).
se potriveste ca o manusa.marge si pe dacia 1300-1310 doar ca tre o mica modificare la evacuare,respectiv in S pe saxofon.carburatorul e Weber,dublu corp,admisia e inclinata,usurand aspiratia amestecului. pretul e 50 euro. bricolajul motorului nu inseamna mii de euro ca-n NFS sau mai stiu eu ce film,se face cu imaginatie dar trebuiesc si niste cunostinte, mde..... cine are dacie si a incercat sa-i caute la dezmembrari carburi orizontale?de pe o alfa sau mai nou am auzit de VW transporter cu motor boxer ca ar avea 2 carburi duble orizontale. dar nu, sa ne punem ornamente finale si volane din targul de duminica si sa ne plangem ca nu sunt bani de tuning la motor... m-am enervat,sa vezi ce topic deskid io! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning