![]() |
Poll x7 challenge astra gtc
7 Attachment(s)
In urmatoarea ordine: 1.ADDOstreet racer; 2.DANger design; 3.Darius; 4.L4ur; 5.mba; 6.Pheerya; 7.Raducu
|
Re: Poll x7 challenge astra gtc
Oscilam intre mba si pheerya ..dar votez pheerya, mba iesea mai bine daca acordai mai multa atentie, cam ai scapari.
Frumos si danger_design, dar nu prea ma pasioneaza brush-urile in ps. Schita e f tare. |
mno pheerya daca nui blue_macca...esti singura cu desen super... :)) sa te gandesti la urmatoarea masina :))
eu ma mai gandesc :)) pe cine votez |
addo...votat
*danger:frumoasa..ciar mi a plakut...dar nah...asta e ...daca o faceai cu mana(finisata)nu doar skitza era bn...spor la lucru;) *l4ur:tot acelasi creion ca data trecuta?am glumit...se putea mai mult...credema...spor la lucru in continuare *mba:frumoasa...i like it...dar ai mci greseli..nu ca ar fi mai buna ca a mea...dar e buna...spor la lucru in continuare;) *pheerya:m ai dat pe spate de la prima vedera...arata super...spatele m a cam dezamagit..in rest e VERY VERY COOOOL...spor la lucru;) *raducu:frumoasa...dar puteai sa ii faci un tuning mai fain...imi place..progresezi...spor la lucru..;) felicitari tuturor....pheery,sigur tu vei castiga din nou....asteptam si parerea altora...;) |
Yo mam votat pe mine dar mai mult din greseala ...imi cer scuze de fapt votu meu il merita Pherrya ...dar am vrut sa selectez sa vad cine cum a votat si am uitat k nu se poate decat dupa ce votezi si ...ma rog asta e acuma ,...
|
Votat Darius pt incurajare, desi e cel mai mic, schitza e destul de bine desenata, si ca idee si ca perpectiva - sfat ... renuntza la jantele in trei
*ADDO - se descurca bine cu perspectiva ;), dar personal nu-mi place tuningul; *L4aur - perpectiva bunicica, dar ai gresit masina si hasura e f. jegoasa :sad: , ... * MBA - ca idee imi place, dar ai greseli de proportie si elipsele la fel sunt fortate... *Pheerya - sincer - te descurci mai bine ca majoritatea baietilor :-) *Raducu - mai exerseaza ;) Data viitoare creionul Rullzz :lol: Bafta! |
votul meu se duce la d-soara Pheerya;)
|
vot addo...mi se pare muncita...
mba, ai dat-o in bara cu rotile alea...ai facut-o in graba, cel putin asa cred eu si se vede |
ms pt vot danger...ms mult....pheerya vei fi castigaore...again
|
vot addo....adevarul e ca am stat mult la schita...hasura la fel ca data trecuta nu am avut creioane potrivite si am facut cu o porcarie de hb:)....
|
addo street...tata ..daca nu faceai intercooleru ala sfrijit acolo cred ca aveai votu meu...zici ca a desenat cineva masina si un copil de 4 ani a scrijelit un intercooler aacolo :| ...
restu nu-mi plac :P ...oricum nu vreau sa votez ( desenul pheeryei e cel mai bine definit...si ideea e buna ;) ) |
vot DANger design-imi place stilul, schitezi, insa ar fi genial daca ai face detaliu pe urmatoarele lucrari :d
pheerya- bun desenul, insa totusi pe viitor, mai lucreaza la roti-elipse -si 1 singur lucru te.as mai ruga, incearca sa le faci un pic de tot mai late masinile mba-la fel, place masina, insa roata spate nu da bine deloc, si mergea un pic mai mult detaliu imi pare foaarte rau ca nu am vazut poll.ul, ca sigur m.as fi bagat... 'data viitoare |
Votat DANger Design. Foarte tare, imi place stilul tau ;)
Cat despre mine, la cateva ore dupa ce am desenat-o am plecat intr-o excursie, si m-am cam grabit... |
Votat Pheerya Foarte frumos!Good Job!
|
thx mult pentru aprecieri ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning