![]() |
Editie speciala Golf V - culori de Lamborghini
6 Attachment(s)
Sa fie o ultima gaselnita de marketing a celor de la VW sau doar plictiseala?
Despre ce e vorba? VW a decis sa lanseze un model special numit \"Golf Speed\". Acesta va fi realizat intr-un numar de 100 de bucati in culori specifice Lamborghini: \"Giallo Midas\" si \"Arancio Borealis\". Motoarele ce vor dota acest model vor fi 2.0 FSi si 2.0 TDi. Varianta 2.0 FSI va avea un pret de 30.875euro (pret in Germania). |
Arata frumos!
Oare ia si vreo 100-200 de cai de la Lambo? :P |
asta nu e R32?
|
e doar Golf V GTI.
|
Quote:
Quote:
Nu e nici R32, nici GTi. Repet, este o editie speciala din care vor fi realizate 100 de bucati numita Golf Speed! Si va fi motorizata cu 2.0FSi(150hp) si 2.0 TDi(140hp). |
gaselinte de crescut numarul de articole din presa despre golf v...
inteligenta miscare |
Re: Editie speciala Golf V - culori de Lamborghini
Si inteligenta miscare de marketing... special pt cei care vor un lamborghini, dar nu isi pot permite decat o masina cu vopseaua lui!
|
Pe Calea Vacaresti se gaseste deja de vreo 2 luni unul portocaliu ! Mie personal nu-mi place culoarea! Ma rog... gusturile...!
|
e draguta ... merge
|
Rahat PR!
Degeaba dai cu kit de R32 si vopsea de Lambo intr-un Golf TDi, pt ca tot Golf TDi ramane! Unde mai pui ca in poze e o automata... Masina asta e o insulta pentru utilizatorii de Lambo si de R32 care si-au pierdut din exclusivitate. Iar la pretu asta, imi pare rau dar iti iei un GTi de toata fumusetea si mai pui inca 100 de cai pe el. Adica e o insulta si pentru fanii/utilizatorii de Golf... |
mi se pare ca mai mult e de publicitate, amandurora producatorilor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning