![]() |
B-06_BUM
de o vreme incoace..in galati \"hoinareshte\" un vw3,de ciloare roz metalizat(nu e roz curat),are nijte kestii interesante atashate pe caroserie(ma refer la elemente optice:vinil,\"decal\"-uri).mashina e super,are roti mari,pe spate sunt mai late..super,motoru' e impecabil la auz,are evacuare dubla,spoilere cu bun gust,praguri;iar cand skimba baiatu' in treapta a2a,mashina derapeaza de la putere :lol:
are cineva idee cine e norocosul care o detine?iubesc aceasta mashina |
da bun. sa-tzi explic ceva.... intradevar mashina e dragutza dar e cam verza pe melci. cam foarte varza..... e a unui tip din braila..... cam al 5-lea proprietar shi mashina asta a avut parte doar de curse adik..... e suspecta de moarte sigura..... e terminata shi intradevar cand schimba se aude binishor dar daca shtii putzina mec. itzi dai seama ca e ceva nashpa pe la cutie
|
si ca sa completez eu , dupa forja la o (i)legala baiatul ishi ia ambreajul in mana si pleaca sa cumpere unul nou.
|
..
pacat foarte pacat de mashinutza..arata super
\"frate.dau pe spate mai repede cand vad un golf3 carosat vibrand\" :)ma intelegeti?mashina asta poate ajunge departe..dar trebuie bun gust si munca |
masina asta nu cred ca poate ajunge departe. e forjata la maxim de ani buni de zile. cat vrei sa tina o masina frate ?
|
/
din cate am vazut exteriorul este bun...deci... :D motor nou,cutie de viteze,planetare,frane,evacuare..cam tot ce e dedesubt se skimba si e ca noua..bineinteles..asta teoretic,practic e f greu si f scump.mai bine iti iei una noua
|
ma fratilor masina nu are ambreiaju si cutia varza(toate VR6 bubuie cand skimbi trepta de viteza),am mers cu ea cu 250 km/h pe dig,ce nu e bine...bine ca motoru intradevar era cam dus.inainte sa fie adusa la br facea curse.Dar oricum acum e grav avariatama fot rasturnata sau ceva de genu,arata rau tare.fara suparare dar numi vb din auzite :wink:
|
deci putem spune ca BUM-ul a facut bum!! :lol: :lol: :lol:
|
shadowro a punctat... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning