Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Bentley Continental GT = astept sugestii de tunning (https://forum.4tuning.ro/400-europene/8685-bentley-continental-gt-astept-sugestii-tunning.html)

allexino 06-10-05 22:13

Bentley Continental GT = astept sugestii de tunning

Mi-am comandat recent un Bentley Continental Gt si vreau sa fac din el un adevar monstru :twisted: . Astept sugestii legate de tunning exterior, motor si tot ce tine de cresterea puterii, NOS dar si sisteme audio-video la care m-ar interesa claritatea si nu in special puterea . Astept sugestii . Mersi ! :wink:

sil4tuning 07-10-05 08:00

you are joking right ? :roll:

AR120CP 07-10-05 08:36

Roly 3 ? :D :D :D

Si cam cati bani esti dispus sa bagi? :roll:

georgeb 07-10-05 09:28

astept detalii cu mare interes :) altfel topicul dispare ca prin magie :)

SHOGUN-A8 07-10-05 10:55

Un om cu bani,cu Continental GT,vrea sa il tuneze... :lol: .
Ce om cu o masina de vreo 200k intra pe 4tuning???

allexino 07-10-05 12:34

nu e gluma deloc! masina vine cam in 6 luni si pana atunci vreau sa imi fac cateva idei despre cum as putea sa o fac sa fie pe gustul meu . dc am reusit sa-mi cumpar masina asta va da-ti seama ca partyea financiara alocata acestui proiect e suficienta pt orice .

allexino 07-10-05 12:36

sunt un pasionat. atat. eu nu ma consider un om cu bani. masina a fost luata cu niste sacrificii enorme. asa ca ...

AR120CP 07-10-05 13:10

Ai luat-o cu banii jos (cash) sau leasing? Daca ai luat-o in leasing spune-mi te rog cat ii avansul si cat iti vine rata pe luna.

Merci anticipat
O zi buna

allexino 07-10-05 14:01

e in leasing pe 4 ani . am dat avans 50% (aproape 82000 euro) si rata e de aprox. 2000 euro/luna .

allexino 07-10-05 14:05

imi pare rau ca nu pot vani cu ea la cursa d p 22 d la Galati . Dar sper ca se vor mai organiza . :?:

allexino 07-10-05 14:18

eu am gasit un chip motor care are aceste specificatii :

Stock Power: 552 HP / 579 TQ
Stage 1Power: 620 HP / 660 TQ
0-60 Stock:4.4 - 4.7 sec.
0-60 Stage 1: 4.0 sec. (est.)
¼ Mile Stock: 12.5 sec. (est.)
¼ Mile Stage 1: 12.0 sec. (est.)
Stage 1 Pricing: $6995

dar as vrea ceva mai bun . Dc stiti voi ...
ar fi de ajutor!

the_mav 07-10-05 14:35

deci....
Quote:

masina a fost luata cu niste sacrificii enorme
pentru ca pe urma, ca prin magie
Quote:

va da-ti seama ca partyea financiara alocata acestui proiect e suficienta pt orice
nu te supara pe mine, nici nu ma intelege gresit te rog, dar pt mine personal ceva parca nu se leaga cum trebuie in ceea ce priveste credibilitatea...

bineinteles ca e posibil sa ma insel, si atunci jos palaria pt tine si daca kiar esti posesorul (vei fi mai exact) al acestei mashini, as avea o simpla opinie (iarasi personala): las-o asha cum au facut-a traditionalistii de britanici... bentley-ul e bentley...

allexino 07-10-05 14:44

poate nu am fost destul de clar . ai vazut avansul pe care l-am dat . pentru a face rost de banii aia ai mei au vandut o casa si un apartament in val de 110.000 euro . restul de bani vreau sa ii aloc exclusiv pt masina . iar cu ce voi mai strange pana atunci eu zic ca imi sunt de ajuns . Ai dreptate ca e foarte greu de crezut ca cineva isi poate permite in tara asta de *** o astfel de masina . Masina va sosi in Galati peste aproape 6 luni si atunci o poate vedea oricine pe strada . Am pus acest post pe forum pt a primi ajutor . Chiar nu am timp de stat la misto sa scriu ceva si sa pierd din timpul altora care poate e mai pretios ca al meu.

georgeb 07-10-05 14:44

parca the big B nu prea e facut sa faci tuning la el . masina e superba asa cum e ea !

are performante uluitoare la cat de grea este :D ce vrei sa-i mai faci ?

poate te aud de tribale si chestii d'astea :lol:

allexino 07-10-05 14:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
parca the big B nu prea e facut sa faci tuning la el . masina e superba asa cum e ea !

are performante uluitoare la cat de grea este :D ce vrei sa-i mai faci ?

poate te aud de tribale si chestii d'astea :lol:

nu vreau desene sau abtibilduri si ma gandesc sa renunt la tuningul exterior (poate doar un eleron finut) dar la puterea motorului + NOS + sistem audio-video nu renunt .

All times are GMT +2. The time now is 11:45.

- Copyright 2026 4Tuning