![]() |
Bentley Continental GT = astept sugestii de tunning
Mi-am comandat recent un Bentley Continental Gt si vreau sa fac din el un adevar monstru :twisted: . Astept sugestii legate de tunning exterior, motor si tot ce tine de cresterea puterii, NOS dar si sisteme audio-video la care m-ar interesa claritatea si nu in special puterea . Astept sugestii . Mersi ! :wink:
|
you are joking right ? :roll:
|
Roly 3 ? :D :D :D
Si cam cati bani esti dispus sa bagi? :roll: |
astept detalii cu mare interes :) altfel topicul dispare ca prin magie :)
|
Un om cu bani,cu Continental GT,vrea sa il tuneze... :lol: .
Ce om cu o masina de vreo 200k intra pe 4tuning??? |
nu e gluma deloc! masina vine cam in 6 luni si pana atunci vreau sa imi fac cateva idei despre cum as putea sa o fac sa fie pe gustul meu . dc am reusit sa-mi cumpar masina asta va da-ti seama ca partyea financiara alocata acestui proiect e suficienta pt orice .
|
sunt un pasionat. atat. eu nu ma consider un om cu bani. masina a fost luata cu niste sacrificii enorme. asa ca ...
|
Ai luat-o cu banii jos (cash) sau leasing? Daca ai luat-o in leasing spune-mi te rog cat ii avansul si cat iti vine rata pe luna.
Merci anticipat O zi buna |
e in leasing pe 4 ani . am dat avans 50% (aproape 82000 euro) si rata e de aprox. 2000 euro/luna .
|
imi pare rau ca nu pot vani cu ea la cursa d p 22 d la Galati . Dar sper ca se vor mai organiza . :?:
|
eu am gasit un chip motor care are aceste specificatii :
Stock Power: 552 HP / 579 TQ Stage 1Power: 620 HP / 660 TQ 0-60 Stock:4.4 - 4.7 sec. 0-60 Stage 1: 4.0 sec. (est.) ¼ Mile Stock: 12.5 sec. (est.) ¼ Mile Stage 1: 12.0 sec. (est.) Stage 1 Pricing: $6995 dar as vrea ceva mai bun . Dc stiti voi ... ar fi de ajutor! |
deci....
Quote:
Quote:
bineinteles ca e posibil sa ma insel, si atunci jos palaria pt tine si daca kiar esti posesorul (vei fi mai exact) al acestei mashini, as avea o simpla opinie (iarasi personala): las-o asha cum au facut-a traditionalistii de britanici... bentley-ul e bentley... |
poate nu am fost destul de clar . ai vazut avansul pe care l-am dat . pentru a face rost de banii aia ai mei au vandut o casa si un apartament in val de 110.000 euro . restul de bani vreau sa ii aloc exclusiv pt masina . iar cu ce voi mai strange pana atunci eu zic ca imi sunt de ajuns . Ai dreptate ca e foarte greu de crezut ca cineva isi poate permite in tara asta de *** o astfel de masina . Masina va sosi in Galati peste aproape 6 luni si atunci o poate vedea oricine pe strada . Am pus acest post pe forum pt a primi ajutor . Chiar nu am timp de stat la misto sa scriu ceva si sa pierd din timpul altora care poate e mai pretios ca al meu.
|
parca the big B nu prea e facut sa faci tuning la el . masina e superba asa cum e ea !
are performante uluitoare la cat de grea este :D ce vrei sa-i mai faci ? poate te aud de tribale si chestii d'astea :lol: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:37. |
- Copyright 2026 4Tuning