![]() |
Pininfarina - accident fatal
Quote:
Detalii. Comentariile nu isi au rostul. |
Re: Pininfarina - accident fatal
asta chiar e trist :( nu boyd sau mai stiu eu cine....:sadblinky
|
R.I.P
|
Un mare artist! Taticul designului! O pierdere imensa! R.I.P.
|
Ce este paradoxal este ca omul care a proiectat probabil cele mai frumoase masini facute vreodata, de la Alfa Romeo pana la Ferrari, conducea o simpla Vespa. Nu Ferrari sau vreun bolid de lux.
|
RIP.A fost un nume mare.
|
R.I.P
S-a mai stins o legenda! |
Cel mai bun designer dupa parerea mea...
R.I.P... |
oaaa ce veste :(((( mare pacat
d-zeu sa`l odihneasca :(( |
Quote:
o mare pierdere , si o moarte nedreapta. RIP |
se duc unu cate unu, oameni mari care au luat-o de jos si au ajuns oameni mari, mai sunt cativa si am face bine sa invete lumea cat mai multe.
|
mare pacat... chair aseara am vorbit despre el, cu cineva care vrea sa'si cumpere o alfa gtv, si azi sa aflu ca a murit....trist:(
d-zeu sa'l odihneasca |
Andrea Farina ...nepotul lui Pinin...El precum si tatal sau au demonstrat ca talentul e ereditar....
Quote:
|
evil_yuri adevatare valori exceleaza prin munca nu prin extravaganta.
pictorii adevarati sunt saraci lipiti pamantului. adevaratele valori sunt modeste. doar incultii isi etaleaza bogatia. dumnezeu sa`l ierte. am inteles ca o proiectat un ferari cu 4 usi sau brack pentru ceva sultan de prin burunei...o singura masina :d |
Mai bine sa mori? Crezi ca dai un exemplu cuiva? Exemplu concret, acum cateva luni a murit cineva cu multi bani intr-un matiz. Isi permitea sa zicem orice masina si a murit din cauza matizului. Daca tu nu ai grija de viata ta vrei sa aiba altii din jurul tau? Dumnezeu sa-l ierte , a facut multe pentru industria de automobile si a murit dintr-o prostie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning