Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Pininfarina - accident fatal (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/86841-pininfarina-accident-fatal.html)

Evil Yuri 07-08-08 23:48

Pininfarina - accident fatal

Quote:

MILAN (Reuters) - Andrea Pininfarina, head of the company which designs Ferraris, Fiats and the Ford Focus, died in a road crash in the early hours of Thursday near the Italian city of Turin, riding his Vespa scooter.

Detalii.

Comentariile nu isi au rostul.

_anaconda_ 08-08-08 01:25

Re: Pininfarina - accident fatal

asta chiar e trist :( nu boyd sau mai stiu eu cine....:sadblinky

quick_silver 08-08-08 03:59

R.I.P

cox 08-08-08 09:22

Un mare artist! Taticul designului! O pierdere imensa! R.I.P.

Evil Yuri 08-08-08 10:59

Ce este paradoxal este ca omul care a proiectat probabil cele mai frumoase masini facute vreodata, de la Alfa Romeo pana la Ferrari, conducea o simpla Vespa. Nu Ferrari sau vreun bolid de lux.

carutasu 08-08-08 11:48

RIP.A fost un nume mare.

GL91ANB 08-08-08 12:07

R.I.P
S-a mai stins o legenda!

orlando 08-08-08 12:19

Cel mai bun designer dupa parerea mea...
R.I.P...

topser 08-08-08 18:52

oaaa ce veste :(((( mare pacat
d-zeu sa`l odihneasca :((

ESPinoza 09-08-08 11:45

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1685605)
Ce este paradoxal este ca omul care a proiectat probabil cele mai frumoase masini facute vreodata, de la Alfa Romeo pana la Ferrari, conducea o simpla Vespa. Nu Ferrari sau vreun bolid de lux.

aici e vorba de mentalitate. la noi ar considere chestia asta o jignire, cum sa mearga el cu scooteru cand are atatzia bani, mai bine cu "chiu sapte".

o mare pierdere , si o moarte nedreapta. RIP

Sindrom 09-08-08 14:18

se duc unu cate unu, oameni mari care au luat-o de jos si au ajuns oameni mari, mai sunt cativa si am face bine sa invete lumea cat mai multe.

26WRC 09-08-08 14:30

mare pacat... chair aseara am vorbit despre el, cu cineva care vrea sa'si cumpere o alfa gtv, si azi sa aflu ca a murit....trist:(

d-zeu sa'l odihneasca

Prestige 10-08-08 00:49

Andrea Farina ...nepotul lui Pinin...El precum si tatal sau au demonstrat ca talentul e ereditar....
Quote:

"the representative of a dynasty that helped bring the story of 'Made in Italy' to the world."
Definitie Pininfarina......acum fara un lider "roial" firma isi pierde savoare pentru mine...

Kent8 11-08-08 11:15

evil_yuri adevatare valori exceleaza prin munca nu prin extravaganta.
pictorii adevarati sunt saraci lipiti pamantului.
adevaratele valori sunt modeste.
doar incultii isi etaleaza bogatia.
dumnezeu sa`l ierte.
am inteles ca o proiectat un ferari cu 4 usi sau brack pentru ceva sultan de prin burunei...o singura masina :d

xxdadixx 12-08-08 17:42

Mai bine sa mori? Crezi ca dai un exemplu cuiva? Exemplu concret, acum cateva luni a murit cineva cu multi bani intr-un matiz. Isi permitea sa zicem orice masina si a murit din cauza matizului. Daca tu nu ai grija de viata ta vrei sa aiba altii din jurul tau? Dumnezeu sa-l ierte , a facut multe pentru industria de automobile si a murit dintr-o prostie.

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning