![]() |
Suzuki Alto va debuta la Paris
1 Attachment(s)
La Salonul Auto de la Paris care se desfasoara intre 2 si 19 octombrie, Suzuki va prezenta noul Alto, o masinuta de oras inspirata din conceptul A-Star. Suzuki Alto va fi propulsat de un nou motor de 1.0 litri care va emisii de de dioxid de carbon de doar 109 g/km. Noul model va fi construit la uzina Suzuki din Manesar - India si va fi vandut pe continentul european incepand cu luna decembrie.
|
Re: Suzuki Alto va debuta la Paris
... nu prea ma atrage
|
daca ar consuma cam 2 litri in oras as cumparao in rest e chiar hidoasa masina.
|
ce masini hidoase apar de cand cu disperarea sa reduca consumul... mai bine se baga pe masini electrice decat sa scoata asa ceva
|
Abia asta e masina pt motor de 1L , nu Loganu`.
|
Cand am vazut-o mi-am adus automat aminte de Alfa Romeo Mi.To...doar ca Alto pare o versiune malformata a celei sus mentionate !...Ca un fapt....sa vedeti diferenta de pret in comercializarea pe continent si cea din India .....
|
ma atrage la ea doar consumul mic ca in rest nu ma atrage cu absolut nimic
|
facuta pe acceasi platforma cu peugeotu..wtf...
|
sa ramana la ce face'au inainte, motociclete...oricum se pricepe'au mai bine decat la masini:)))
|
Consum mic... buna la casa omului
-1 |
sunt curios cati romani isi iau una ca asta..
|
Quote:
|
...si mie imi place genul asta de om :) mai ales,cind ramine surprins cind il face un "jeg" din asta de suzuki in trafic...:D
...anyway,nu prea inteleg treaba asta cu alto.avem splashul.aceeasi motorizare,aceeasi forma..:rolleyes2 |
probabil ca e nevoie de o imagine noua, in locul unui face-lift...
|
Quote:
https://img69.imageshack.us/img69/308...ler01015gb.jpg Masina de fata este,daca nu ma insel,a 4-a generatie de Alto,nicidecum o nou aparuta in familia Suzuki.Cat despre cei care sunt de parere ca Suzuki nu face masini,ma abtin,gandeam si eu la fel pana mi-am cumparat masina.Acuma mi-am schimbat de tot parerea.Suzuki nu este o firma care produce masini foarte puternice sau de lux.Dar produc la o calitate foarte ridicata,cum sunt toate japonezele in prezent.Motorizarile Suzuki sunt facute in colaborare cu Subaru si Honda,iar motoarele diesel sunt luate de la Peugeot. Din lateral nu arata asa rau: http://www.carwale.com/blog/wp-conte.../2007/07/1.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning