![]() |
NEED FOR SPEED Most Wanted 15 noiembrie
super joc super grafica
8) cei mai misto e ca poti tuna porsche ferrari si altele |
1 Attachment(s)
am un filmulet din joc 8)
|
in curand noi filmulete
|
multumesc ca m-ai corectat RO SONIC
|
1 Attachment(s)
cum v-am promis
|
Vezi ca poti da edit la post!!
Nu trebuie sa postezi de nu stiu cate ori consecutiv! |
ma si eu abea il astept ..... dar in acelasi timp mi-e teama ca nu o sa mearga pe pc-ul meu.... :?
poate stiti voi ceva....cerinte...io am un amd 2000+ 256 ram placa video gf mx 440 la 64 mb .......oare imi merge? :? |
cu placa e mai greu....o sa ai foarte mari probleme....desi nu mam uiatat la cerinte...dar k idee.....eu am 256 ram...salbi rau..fgrecventza mica...a.thlon xp 1800+ si nVidia geforce fx 5500GT (= 5600xt) si ma joc under 2 cu detalii la maxim...FULL pe 800x600 si imi sacadeaza la fum...sau multe masini....pe 1024 merge cam greu....asta k idee...cat am dat blana...deci ma ridica mult de tot placa....k altfel...muream draq....
|
o sa iti mearga...nitzel mai greu...dai si tu detaliile la mediu...daca nu la low si il poti juca ... cei de la ea games fac jocurile in asa fel incat sa se poata juca pe toate calculatoarele ce au viteze de la 2 pana 3.2 GHz...
iar cu placa video...stai linistit ca si eu am GeForce4 MX440 ... si mere k lumea :) |
va multumesc pentru incurajari....sper sa aveti dreptate :? :ashamed: :nervious:
|
mai avem de asteptat in schimb ;)
|
Din partea mea sa il faca numa pe PS2 sau PSP, ca numa continua seria de dezastre NFS.
Sa tunezi Ferrari??? Sa fim seriosi...Ferrariurile is de neatins. Nu mai ai ce sa schimbi la ele pentru ca is perfect gandite. O masina perfecta ajunge intr-un joc de rahat ca sa fie stricata de niste copii de 10 ani care ii pun bumpere si eleroane tampite. Nu imi dau seama cum de o semnat aia contract cu NFS... |
ce mah crezi ca acu staus a cumpar ps2 ca sa joc most wanted. lasa ca e bine sa il faca si pe pc. poate ca pustii de 10 ani au si ps2.
|
LISTA DE MASINi
-Confirmata de EA GAMES * Aston Martin DB9 * Audi A4 3.2 FSI quattro * Audi TT 3.2 quattro * Audi A3 3.2 quattro * BMW M3 GTR * Mercedes-Benz SL 500 * SL65 AMG * Mercedes-Benz CLK 500 * Dodge Viper SRT10 * Fiat Punto * Ford GT * Ford Mustang GT * Corvette C6 * Corvette C6.R * Cadillac CTS * Pontiac GTO * Vauxhall Monaro VXR * Cobalt SS * Lamborghini Murciélago * Lamborghini Gallardo * Lotus Elise * Mazda RX-8 * Mazda RX-7 * Mercedes-Benz SLR McLaren * Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII * Mitsubishi Eclipse * Porsche Carrera GT * Porsche 911 Turbo S * Porsche 911 GT2 * Porsche 911 Carrera S * Porsche Cayman S * Renault Clio V6 * Subaru Impreza WRX STi * Lexus IS300 * Toyota Supra * VW Golf 5 GTI Dupa cum vedeti lipsesc masini bune Peugeot 206,Nissan Skyline |
Peugeot 206, Nissan Skyline
amandoua modele vechi, si probabil de asta nu le-au mai pus... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning