![]() |
206 TUNing Bacau
6 Attachment(s)
8) nice
|
care e mai tunat decat asta 8)
|
O masina super bine lucrata mie personal imi place mult da ce imi place cel mai mult sunt stopurile complect albe :shock:
|
..
impecabila..nu am ce spune...e kiar frumoasa...nijte croame mai \"originale\" ii trebuiau si era perfecta.eu mash multumi cu ea in starea asta :P
|
Acum are un alt spoiler fatza si o vinde cu 9000 de euro
|
..
moaca :lol:
|
Ce an e si cata forja a luat?:)
|
Sau nu mai e valabil anuntul?
|
Re: 206 TUNing Bacau
Baieti cum iau si eu legatura cu proprietaru sau cine ma poate pune in contact cu el...
|
Tuning .... Grafic
Salut ! Sunt nou pe aici .Sunt cam tanar si inca nu am masina mea dar imi place sa visez si sa desenez asa k m-am pus sa tunez si eu dar ...un tuning mai special fara bani si altele . Am pus cateva desene. Sa imi ziceti dak mai continui sa prapadesc foi si creioane ..
|
Poze
2 Attachment(s)
Am pus acum si poze
|
pai si unde sunt desenele? posteaza-le ;)
|
Masinile sunt facute frumos desi sunt putin cam "incarcate"...Keep up the good work!!!
P.S.: Daca vrei sfaturi de la profesionisti intra pe Tuning Design - Virtual Tuning la sectiunea Desene de mana ;) |
arata bine peugeotul.l-am vazut si in realitate.o singura "problema" are:are jantele cam mici(pe 15 parca).In rest e modificat frumos iar combinatia de culori imi place mult.per total-o masina frumoasa:-)
|
dap, super frumoasa masina lu' silviu. cat despre desenele Naitzu sunt k-lumea. tine-o tot asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning