![]() |
Ford Focus - super tuning BC
3 Attachment(s)
super e din BACAU nu 8)
|
schimba si tu titlul topicului ca nu e ford focus RS, e ford focus simplu.
|
arata excelent! ce motor are?
|
HMMMMMM.....Arata bine dar i-ar trebuii niste suspensii :wink: .....In rest felicitari proprietarului
|
e facut destul de frumos...nu cred ca trebuia sa apara inscriptia \"RS\" sau macar sa nu fie atat de mare :roll:
|
Re:
1 Attachment(s)
nu imi place culoarea.mergea un albastru metalizat.
|
Pleoapele si capota arata divin. In rest... bara fata e nice... Oricum felicitari proprietarului si respect pt munca depusa!
|
Ce treaba are tico cu focusul ala?:))
Focusul ala arata bine asa cum e , desi cred ca pe un gri shobolan i-ar fi stat mai bine |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
esti doar un pervers obraznic!! :x ....de unde ai tu poze din astea?erau mai multe acolo?
|
1 Attachment(s)
da mai era si fata asta.........da n-are nici o treaba cu focus RS. si nici cu focus fara rs si nici cu tico...........si CE PLM AVETZI MA CU TOPICUL OMULUI? ATZI BEUT APA LA CAINE???????
|
mdea nici io nu inteleg rostu` ticoului care arata complet nashpa!tuningu` virtual face masini faine da si unele oribilitatzi....ca si acel tico:)
|
In alta ordine de idei cam ce am zis eu...
|
Re: Ford Focus - super tuning BC
Respect pt munca si banii investiti,dar daca imi permiti sa-ti si eu ca ar fi trebuit un pic mai mic "RS"-ala! in rest e cool si banuiesc ca motorul trage bine, asa drum bun ! :lol:
|
Re: Ford Focus - super tuning BC
e buna ideea per total, pleoape, capota, stopuri, praguri dar spoilerul e facut destul de naspa, sa vad imperfectiunile, pete aiurea pe lateral langa roata, nu e lucrat profi, as tinde sa cred k e prelucrat din cel original...
cat despre motor...nu m-as mira sa fie un TDCi :) k e la moda la noi tuning inside & out dar...Diesel under za hood :lol: :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning