![]() |
SIAB 2005 - Cand plecam?
Cand mergem la SIAB? :D
|
Sambata si duminica e Raliul Bucurestiului... Eu cred ca o sa fiu de pe 13 in Bucuresti, sper macar la intoarcere sa merg cu voi in coloana :lol:
|
noi ne gandeam sa mergem pe 15...
|
Yo si cok sigur plecam pe 16 si vrem sa vedem si vitanul!!
|
duminica o sa mergem si noi.......eu,pustiu,gabu,wsm,potarniche.....samd.. .....deci pe 16 si noi!
|
am treaba in bucuresti miercurea viitoare deci pe 12 oct :wink:
|
bah, eu desi m-am ators de doua zile din bucuresti, plec maine sau poimaine din nou si stau pana ..... habar nu am, dar joi cel tarziu sunt acasa....ideea e ca as mai merge si weekendul viitor, dar nu o sa mai am masina ca vine soru-mea acsa si mi-o ia, asa ca o sa ma milogesc de cei care mai au un loc liber, cel putin la dus, ca de intors s-ar putea sa ma mai uit pe acolo cateva zile :D
|
Du-te cu Mondeo :lol: ...poate beti si-o bere si mancati un mic amandoi la Albota sa nu va mai luati de par :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Noi plecam sambata 15 oct. la ora 6:00 din statia OMV (Pod Electro) ! Pitic nu mergeti cu noi ? Mai bine sambata sa nu ramanem chiar in ultima zi ! Cine mai merge sambata ?
LKV iti gasim loc in vreo masina ? :lol: Cine nu ma stie ... pm si va explic ! Hai repede ca ma prind si cica am BAN si pe user si pe IP ! :lol: :lol: :lol: |
mai bine sa te ia pe yahoo mess ca e clar cine esti :D
|
Si eu tot sambata pot sa merg.
|
Re:
Quote:
|
alexius o deasta de mici mai apropae nu e?ca pana al aalbota se bat sigur!!
|
Re:
Quote:
nu-i vezi c-o dau cotita amandoi...ba ca pleaca unu in week end si alalalt in timpu saptamanii...ba ca nu se mai duc :P :P :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning