Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Shaq si-a cumparat un.. Smart fortwo (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/86662-shaq-cumparat-smart-fortwo.html)

boy_wonder 06-08-08 15:50

Shaq si-a cumparat un.. Smart fortwo

3 Attachment(s)
Masurand in inaltime 2.16 metri si cantarind aproximativ 150 kg, Shaquille O'Neal poate fi considerat un gigant. Asta inseamna ca ar trebui sa conduca o masina clasica si lunga, nu-i asa? Ei bine, nu chiar. Starul de la Phoenix Suns a fost surprins recent in noua sa achitizie in materie de masini, un Smart fortwo. Si, surprinzator, chiar incapea in el! Nu ne credeti? Urmariti fotografiile de mai jos!

RobertGadau 06-08-08 15:58

Re: Shaq si-a cumparat un.. Smart fortwo

Damn nigga`:shock:

JustMeB 06-08-08 16:00

Mdea

Product Placement - mai face si Saq un ban :)

andi_cimpean 06-08-08 16:15

boy_wonder...cred ca mai ai decompletat ca altfel nu cred. Cat i-a dat Mercedes lui Shaq sa fie in acea masinutza... s-au sa fie imaginea Smart-ului?

strik3ru 06-08-08 16:28

Ce tare :lol:, cred ca masina ar trebui sa aiba volanul pe mijloc si pedalele despartite una intr-o parte si un in cealalta parte ca vad ca ocupa ambele locuri :D.

Brynk 06-08-08 16:56

moama...:)

SV25MBN 06-08-08 16:59

Ha ! Parca e intr-un kart :)

Biker21 06-08-08 17:31

haha ... cum arata in masinutza aia :P

Marius_mym89 06-08-08 17:45

:lol::lol:...mdaa...o fi vrand omu sa protejeze natura...:lol:

sir_sanjei 06-08-08 17:54

ce tare, inseamna ca daca el are loc eu ma ratacesc in masina aia.

SKR* 06-08-08 18:02

in caz de ploaie tre` sa bage capu "la cutie", ca daca n`ar fi decapotabila nu vad unde`ar incapea

edi2peu 06-08-08 18:54

pun pariu ca a incheiat vrun contract cu Shaq, ca altfel nici eu nu m-as sui in masina aia de golf

norbi_bidi 06-08-08 20:05

am ajuns la concluzia ca voi sunteti de genu: "tot ce zboara se mananca" (ma refer ca credeti orice)... ganditiva putin, de ce si-ar lua asemenea masina? eu daca m-as sui intrun bugati lumea ar crede ca e a mea? :))))) smart a vrut sa isi faca putina reclama si a pozat cu shaq ;)

death_race 06-08-08 20:43

cum arata sa dea naiba...ditamai omu in masinuta aia...da probabil iistia d la smart au vrut sa arata ca poate incapea si o namila fiind o reclama

marcelcrisan 06-08-08 21:26

vad ca se promoveaza tot mai mult la americani masinile econome si/sau ecologice,asta e o sa ajunga si ei ca noi o sa se gandeasca la cat consuma cand or alege o masina

All times are GMT +2. The time now is 00:11.

- Copyright 2026 4Tuning