![]() |
mrsika
15 Attachment(s)
salutare
in primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru k am intrat in grupul acesta si in al doilea sper sa nu dezamagesc am vazut k membrii design team au topic cu lucrarile lor..si m-am gandit sa fac si eu unul o sa pun lucrarile care m-au ajutat ff mult..si care au fost apreciate te rog frumos sa modifici extensia de la .bmp la .jpg la unele poze -shantzu |
Re: mrsika
bine ai venit in dt..... frumoase lucrari... felicitari
|
welcome !!!!!! frumoase lucrari ....dar nu`s destule mai LUCREAZAAAAA :lol: , vrem mai multe :D
glumesc.normal |
Frumoase Lucrari...numai ca unele din ele mi se par cam exagerate....:D...
|
exagerate in ce sens??
asta e stilul meu..dak te referi k sunt extreme..fiecare se exprima in felul lui.. p.s.fiti pe faza..urmeaza un audi s3:> |
Quote:
Exagerat de frumoase :lol: asteptam audi s3:rolleyes2 |
bun venit si mult succes in continuare, continua cat mai ai timp liber............mie serviciul mi-a oprit acest hobby frumos :(
|
4 Attachment(s)
un preview la ceea ce va urma
audi s3+ford ka nu shtiu knd o sa fie gata k nu prea am timp |
frumoase amandoua pana acum, keep it up
|
Quote:
|
nu am nici o treaba cu ceea ce inseamna fotbal..steaua..sau alte chestii de astea:P
|
2 Attachment(s)
ultima de pe 2009
stiu ca sunt greseli..spre sfarsit am cam fusarit-o insa mie imi palce destul de mult ce a iesit.. tot ce e verde pe ea e brush.. |
8 Attachment(s)
inca cateva
v-as fi recunoscator daca as primi cateva sfaturi/pareri |
Foarte frumos lucrate ! Toate au stilul tau clean de brush, nimic extrem. Singurul "minus" e Mazda, bumperul fata e ciudat, iar "branhiile" sunt iarasi, ciudate. Oricum, felicitari, foarte bune lucrarile ;).
|
Quote:
ms pentru comentariu |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning