![]() |
Ajutoare pentru sinistratii din Moldova!!!
Dupa cum stiti, inundatiile din ultima vreme au lasat pe drumuri foarte multe familii din Moldova. Ar fi inuman sa nu-i ajutam cu ce putem mai mult si de aceea v-as ruga pe cei care puteti sa dati o mana de ajutor si sa mergeti la Sediul Politiei Comunitare Ploiesti pe Bulevardul Independentei vis-a-vis de statuia lui Radu Stanian intre orele 10:00 si 18:00 si sa duceti imbracaminte si alte lucruri care le-ar putea fi de folos sinistratilor!!! Acolo sunt incarcate masini care pleaca inspre zonele inundate si cu ajutorul nosrtu putem sa-i scoatem macar un pic din acest mare necaz. Ganditi-va ca majoritatea au ramas decat cu hainele de pe ei si in curand vor sta in niste baraci amenajate.
Taica-meu a dus astazi in jur de 10 - 12 saci cu imbracaminte si incaltaminte pentru sinistratzi. Asa ca va rog, treceti si voi la treaba!!! |
Re: Ajutoare pentru sinistratii din Moldova!!!
Dupa cum ziceai ,acesti oameni au mare nevoie!!!Haideti sa aratam ca suntem romani si suntem ca fratii!Si familia mea a donat haine si niste mancare neperisabila familiilor de acolo!Au nevoie de cel mai mic ajutor!Asa ca va rog ajutati-i.Eu am fost anul trecut in Vadu Rosca si va zic ceva oamenii aia nu vor uita ce au patit, dar nu vor uita niciodata ajutorul din parte noastra, a tuturor!
|
All times are GMT +2. The time now is 14:25. |
- Copyright 2025 4Tuning