![]() |
Amplficator in casa
Sal nush daca sa mai discutat despre subiectu acesta yo am incercat sa caut dar nu prea am gasit nimik legat de asa ceva:)
So.. pe viitoar asi vrea sa-mi iau un subwoofer si un amplificator de masina si sa le leg la o sursa de pc ca sa pot sa le montez in casa am cautat pe net tutoriale dar nu prea am inteles bine cum se face cu firele de la sursa de pc :) daca are cineva un tutorial mai detaliat sau este dispus sa imi explice si mie pas cu pas cum se face ar fi bine . Multumesc! |
Re: Amplficator in casa
nimeni?
|
1 Attachment(s)
deci ...sa-ti arat ce am facut eu ..prima data am folosit o sursa de pc separat..sa nu bulesc pc-u dak e ceva...sursa de pc merge dar nu la puteri mari, acum folosesc un alternator de baterie pt ca am trecut la un subwoofer mai mare :P
|
oki....
si cum se aude in casa....eu am lucrat in magazin si nu prea eram incantat de cum se auzeau....pentru ca din cate stiu eu sunt concepute pentru incinte inchise si cu un volum relativ mic nu ca cel al unei camere. |
da...l-am probat si in masina si se aude mai tare dat viind spatiul mai mic...dar se aude destul si in camera...
|
dar totusi incinta e calculata? mi se pare putin cam mare portu :-??
|
pentru casa la PC parerea mea folositi niste boxe adecvate.....si o sa va bucurati de un sunet adevarat...lasati boxele auto pentru in masina ;)
parerea mea.... n o lua in nume de rau....dar la cati bani ai dat pe ampli pe subwofer si boxe iti luai 2 boce calumea de la microlab si darmai paharele din barl vecinului fara nici o improvizatie ;) |
ideea e ca le-am primit moca...deci nu am iesit in nici-o pierdere ...sistemu mic e microlab :P nu stiu dak e calculata, cand le primesti pe degeaba nu mai intrebi daca e calculata sau deastea..zici ms si pa :))
|
http://www.microlab.cn/product/av/pure%20100.htm
asta am eu acum in casa si crede-ma k plang vecinii.. :) |
stiu le-am auzit ..suna bine, cea mai buna solutie e evident ceva luat special pt casa dar daca le-am luat gratis le-am pus in functiune (eu am microlab 2.1 l-am preferat pt design mai mult )
|
totusi alea 2 nu mi se par destul de puternice cat sa planga vecinii si aici ma refer la puterea de bass ca poate inalte si fidelitate se aud bine:)
|
pentru asta e subwooferu ala gri al sistemului...nui un sistem puternic dar imi ajunge pentru camera...pentru vecini am ceva special,ceva in jur de 400 w
|
ce putere are amplificatorul de ti-l duce o sursa pc?
eu stiam ca sursele pc sunt cam slabe si nu prea duc amplificatoare auto. sursa ce firma e si ce putere? |
am folosit sursa de pc...la un amplificator de 80w ...acu folosesc un alernator de incarcat baterii (cred ca sa se numeste ) pentru ca am trecut la un subwoofer si statie mai mare..
|
si alternatoru cu ce il invarti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning