![]() |
Leon-ul meu
4 Attachment(s)
Povestea noastra a inceput prin luna aprilie a anului 2008, cand m-am dus s-o vad, mi-a placut si am plecat cu ea acasa. Este un Leon 1,9 Tdi 90 ponei" , din 2001. Cand am luat-o avea o tapiserie roasa la scaun, arsa cu tigara pe alocuri, incalzirea in scaune nu functiona. Cu timpul s-a reparat si incalzirea, tapiseria a fost inlocuita, s-au adaugat cotiere fata+spate, volan piele, presuri fata aluminiu niste acoperitoare de pedale sport, faruri noi originale si un mp3 player blaupunkt.
In viitorul apropiat [ sper, greu cu banii ca-s multe nunti vara :)) ]...jante, subwoofer, acoperitoare pedale si footrest originale, folie, triple in led, si o mica colantare. Momentan, ma rezum la aceste lucruri si vom vedea pe viitor ce va mai fi. Cam atat..... |
Re: Leon-ul meu
frumoasa, sa o stapanesti sanatos.O intrebare, ce problema aveai mai exact la incalzirea in scaune, ca si eu am aceeasi problmea, la scunul de la sofer nu-mi incalzeste.......
|
Quote:
|
volanul l-ai schimbat sau l-ai imbracat in piele ?
|
2 Attachment(s)
Salut h3rodot!
Tot din Roman si eu,tot Leon,am mai vazut masina ta prin oras.Atasez o poza si cu al meu.Ai sticker de la 4tuning? |
Avea sticker,dar acum nu mai are masina,s-a dat ieri,si-a luat A4. Poate face prezentare cand mai intra pe 4tuning ca nu are timp.
|
Quote:
Pe aceasta cale ii spun adio copilasului meu Leon care si-a facut datoria si m-a carat zeci de mii de km . |
Quote:
|
Quote:
Si pe mine m-a carat mii de km si a fost prima masina diesel condusa :)) |
bine lucrat...mai baga niste poze..
|
Frumos , imi plac jantele . ;)
|