![]() |
Ce sub sa-mi cumpar ?
Salut!
Am un amplificator Alpine MRP-M350 monobloc care scoate 350w la 2 ohmi si 200w la 4 ohmi RMS ...eu as vrea sa-l folosesc la 2 ohmi adica cei 350w. Ce sub imi recomandati sa cumpar ...pe 2+2 ohmi sau 4+4 ohmi si de ce putere pentru a se auzi curat fara distorsiuni sau alte minuni? ...am inteles ca in 2+2 obtii 1 ohm in paralel si 4 ohmi in serie deci n-as putea sa folosesc in 2 ohmi? ...iar in 4+4 obtii 2 ohmi in paralel si 8 in serie sau cum?...deci ce-mi trebuie mie ? Eu ma gandeam la asa ceva: http://www.***********/produse/Subwo...eer/TS-W307D2/ sau http://www.***********/produse/Subwo...eer/TS-W307D4/ ...astept cateva sfaturi si pareri de la voi...apropo masina mea are portbagaj inchis (nu este hatchback) si am inteles ca se aude mai bine bass reflex decat in cutie inchisa iar despre difuzoarele pa care vi le-am propus in specificatiile fiecaruia scrie doar despre volom in incinta inchisa dar am vazut folosite si in cutii bass reflex...mersi. |
Re: Ce sub sa-mi cumpar ?
Incearca sa asculti si tu pe undeva unu din urmatoarele: Helix DB 10S Dark Blue, JL Audio 10W1v2, JL Audio 12W1v2, Focal 25 A1, acestea fiind la un buget mai rezonabil...si cat de cat calitative dpdv al sunetului..Bafta
|
Quote:
|
Ce anume se auzea prost ? ca nu prea am inteles ? daca te referi la subwooferele Helix...cred ca te inseli amarnic...cere si alte pareri si ai sa vezi...bine acum depinde ce inseamna "prost" la tine...si depinde cel mai mult de setup-ul sistemului...
|
Quote:
Bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu am dvd pe a mea, golf5, amplificator jbl cs60.2 si un sub jbl( nu stiu modelul ) si se aude f f f bine. |
Quote:
Ca posesor de 2 ani al unui subwoofer Helix Deep Blue de 12" pot sa spun ca sunt foarte multumit, mai ales daca iau in calcul si pretul mic. Momentan il amplific cu un Audison VRX 1.500, dau in el si pana acum nu am reusit sa il scot din cursa sau sa il ard, deci la mine suna tare si bine. |
Quote:
|
Trebuie sa placa tuturor Helix ? Este ceva regula mai noua ?
Daca omul nu a fost impresionat de ele, care e problema ? |
Corect...nu e regula..ceva putred era la mijloc si sigur nu sub-urile...=))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Comparatia e total diferita de situatia despre care se discuta. Un singur difuzor amplificat intr-o cutie cu 2 este o greseala, dar puterea de 100w il va misca si va produce sunet. Pune 100w pe un difuzor de 2000w si sigur va suna. Nu cat de tare e posibil. Pe masura ce ataci un difuzor cu putere mai mare el se misca mai mult si apar distorsiuni usoare (percepute ca un sunet cald) din cauza neliniaritatii fortei motorului si a elasticitatii suspensiei. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning