![]() |
Telefon posedat!?!?!?!?
Iaca una:
Se ia una bucata Nokia N72. L-am luat de vreo luna, 3 zile a mers perfect apoi a inceput urmatoarele: imi arata semnal full, dar nu pot suna, imi apare Connection Error. BUUUUN, asta nu tot timpul, doar cand vrea el. Il duc la reparat, imi schimba ceva chip pe-acolo (amplificator de semnal cred)... si iar merge. Am uitat sa spun ca si inainte de reparatie imi arata tot timpul semnal full. Acum, de 10 minute am remarcat o chestie si ma jur pe ce-am mai sfant ca asa se intampla: la mine in camera nu merge nici sa-i dai in cap, dar cum ies pe usa isi revine. Chestia interesanta: daca incerc sa sun din camera, imi cade netul:D:D Ce m****i lui sa-i fac? Mi-e drag telefonul de felul lui, nu c-ar fi cinestie ce racheta, dar mi-ar parea rau dupa el. De mentionat ca am router, dar nu wireless, si telefonul in sine n-are absolut nicio legatura cu conexiunea la internet a desktopului. |
Re: Telefon posedat!?!?!?!?
man am citi postu ... am recitit postu si am citit din nou postu siiiii puii meeeei era sa scap laptopul din brate ..#
Acu serios N72 este codat in vreo retea ?Poti incerca sa instalezi noul soft pt el de pe Nokia http://europe.nokia.com/A4579163#dlt...ware%20Updater Atentie inainte sa faci asta citeste bine instructiunile Bafta ps. HA HA ce tare avem aceasi sigla cu lancia dar culorile difera |
nu am cablu de date, am adaptor de-ala bluetooth prin usb...oare asa merge?
nu e codat in nici o retea, a fost codat in vodafone la origini si eu am orange in el. Logo-ul Lancia il am si pe telefon;) si in curand si pe un tricou si-o geaca. |
idem si eu cu logo pe telefon
pai cred ca ai o problema cu softul ...daca zici ca a fost pe vodafone blocat ... du-l la cineva care se pricepe ... sory nu stiu in Cluj .pe cineva ... Bafta ... |
eu am avut un sharp 903 ( o bomboana de telefon camera/absolut tot ce vrei) doar ca tot asa la origini a fost facut pentru vodafone (avea meniu de vodafone/logo pe el //etc) telefonul a fost decodat si il foloseam pe orange doar ca odata pe luna eram cu el in service la resoftare pentru ca tot asa ori pierdea smnal ori avem semnal dar nu auzeam...etc asa ca dupa vre-o 4 luni asa am ajuns la concluzia impreuna cu cel de la service sa il marit si sa iau altceva deoarece tot ce e facut pentru vodafone oricat l-ai decoda iti va face probleme sfatul meu e sa il faci sa merga sa il dai si iti iei altul (tot n72 daca iti place tie mult) dar care sa nu fi fost codat din nascare
|
In cazul in care inca mai ai probleme,sa stii ca in general la telefoanele cu Symbian se intampla chestii bizare doar pentru ca ai instalat diverse programe. Eu mi-am cumparat un N73 care se mai inchidea din cand in cand,si se intrerupeau convorbirile. M-am hotarat sa sterg toate programele si jocurile din el,si acum merge minunat...
|
sal.lucrez in domeniu gsm si din spusele tale trebuie facuta o rescriere de soft cu o versiune mai noua.bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning