![]() |
[VAND] Golf 4
5 Attachment(s)
VW golf 4, 2 usi
an: 2001 motor: 1.6 SR c.v. automata ~130 000 km roti 225/17,folie omologata,A/C, scaune reglabile pe inaltime, volan reglabill oglinzi incalzite heliomate etc discuri,placute, bucsi..totul e nou,masina se comporta exemplar mai multe detalii: 0761 01 66 27 pret 8000 euro cu jante sau 7600 cu cele de tabla si cauciucuri de iarna noi masina e adusa de 5 luni in tara |
Re: [VAND] Golf 4
up! :)
|
negociabil
|
7 Attachment(s)
poze noi.....
accepta si variante cu auto inmatriculate/neinmatriculate |
7500 cu tot cu jantele de aliaj................................negociabil
|
4400 euro urgent , masina arata ca in poze si este impecabila! :) urgent, accept orice test
|
UP UP UP
|
upppppppppppppppp
|
2 Attachment(s)
2 poze facute ieri cu starea actuala a masinii :(
pretul scade la 4150 de euro asa cum este masina in poze (nu trebuie decat aripa,farul si spoilerul schimbat, eventual si capota(Daca nu se indreapta) ) sau se vinde la pretul de 5700 euro daca o repar eu si o vopsesc pe toata UP UP UP inca accept orice test :) |
deci...UP
|
schimb cu Golf 3 si o mica diff ,vezi anuntul meu
|
4 Attachment(s)
Salut. Un schimb cu asta? Cat mai ceri diferenta? Hai sa ne combinam...A mea este super, are ceva indoituri, merge perfect, 4 geam el, servo, cheie briceag, etc...
|
imi pare rau ,trebuie sa refuz ofertele :(..noul pret al masinii este 4300 asa cum e in pozele de mai sus....inca nereparata :(
|
up...4300 euro...
|
12 Attachment(s)
masina se vinde cu 6000 euro negociabil...acum are aproximativ 150.000 km....s-au schimbat placutele de frana,uleiurile,filtre...masina e impecabila din orice punct de vedere...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning