![]() |
Porsche lanseaza doua noi editii speciale
11 Attachment(s)
Cum editiile speciale Boxster RS 60 Spyder si Cayman S Porsche Design Edition 1 s-au vandut ca painea calda, cei de la Porsche s-au decis sa lanseze inca doua editii limitate bazate pe Boxster S si Cayman S.
Boxster S Porsche Design Edition 2 - 303 cai putere; - exterior, jante SportDesign pe 19 inci, prize de aer laterale, consola centrala si instrumente de bord vopsite in alb; - viniluri gri aplicate pe caroserie; - cronograf creat special pentru aceasta editie limitata; - doar 500 de exemplare disponibile la 65.539 euro. Cayman S Sport - 303 cai putere; - culori standard: portocaliul si verdele de pe GT3; - culori optionale: negru, rosu, galben, alb si argintiu; - jante SportDesign pe 19 inci, oglinzi retrovizoare, prize de aer si viniluri laterale vopsite in negru; - Porsche Active Suspension Management, suspensie coborata cu 10 mm; - la interior pachet Sports Chrono si piele alcantara; - doar 700 de exemplare disponibile la 69.942 euro. |
Re: Porsche lanseaza doua noi editii speciale
Ce masini frumoase sunt Porsche-urile astea. Si te poti lauda cu atat mai mult cu cat ai avea unul care e "editie speciala".
|
Quote:
Cayman S Sport - Cayman S Cp: 303/6250 - 295/6250 Cuplu 340/4400 - 340/4400 0-100 5.4/6.1s - 5.4/6.1s Top speed 276 - 275 |
a! :neutral: Eu credeam ca au 290 si ceva atat Boxter S cat si Cayman S apoi am vazut ca de fapt e Cayman S Sport :oops: Boxter S Sport este? .. daca da, atunci chiar pacat :sad:
|
chiar ca e pacat ca nau mai ridicat un pic putere...
|
ce bijuterii de masini ;x;x
|
Boxster S Porsche Design Edition 2 e superb...macar pot sa ma simt bine k am adidasi Porsche Design :lol: era misto sa ma asortez :lol: hai k e tarziu si visez..superbe masini..
|
imi place inscriptia Cayman S de deasupra pragului ca la Carerra S ... dar amandoua modelele sunt superbe
|
Quote:
|
Ce ma exaspereaza astia cu demurile lor... "Cayman Sport" e si touring sau ce dreq?!? Un Cayman e oricum Sport!
|
Frumoase amandoua......mai ales Cayman-ul :D.
|
Ce frumoasa e! Chiar azi am vazut un Boster din 2000 galben! Iubesc Porsche imi place mult!
|
mamaa cum ar arata cayman-u ala cu vedrele de la GT3 :twisted::love:
|
pe amandoua le-as lua pentru ca amandoua sunt minunate
|
frumoase foc....:X:X:X:X:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning