![]() |
Sfat achizitie
Buna si bine v-am gasit! iubitori de BMW
Doresc sa achizitionez o matza din 93' 94' ...si m-ar interesa sa imi spuneti cei cu experienta cu aceste masini ce parere aveti cam la ce sa ma orientez...ca sa nu iau una prea "trasa". Spre exemplu cam cati km ar trebui sa aiba una cu uzura normala la varsta respectiva, care sunt zonele cu de pete de rugina (obisnuite varstei)...si stiu eu alte detalii de genul. Precizez ca nu ma intereseaza consumul (atata timp cat este normal pentru un bmw). A ..ca sa fiu concret vreu un 320i intrucat taxa e ok 460 eu...iar sincer sa fiu 316 -318 nu e departe nici la taxa nici la consum...dar parca e si mai piperat si mai greu de gasit decat un 320i (cel putin pe siturile populare de vanzari) + ca sansa de a gasi masina cu pachet M sau piele e mul mai mare la 320. As dori eventualele argumente pro contra intre motoarele de 316,318 vs 320. Multumesc anticipat. ..ah si inca ceva modelele 92' sunt trecute de RAR ca fiind euro 2?...din ce am citit (sper sa fi citit bine) tot ce este peste 92' si inclusiv este euro 2.....ca de nu m-am ars la taxa:)) |
Re: Sfat achizitie
se poate sterge..merci
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning