![]() |
Caut motor-doresc sfaturi
Va salut cu respect. Va urmaresc de multe vreme dar acum mi-am facut curaj sa imi fac cont.
Am si eu nevoie de niste pareri de la voi. Am un ascona B din 1981. Saptamanile trecut m-am apucat de reconditionat. Mai sunt multe de facut la el dar m-am blocat la un lucru: motorul. Am avut pe ea un 2.0 E injectie multipunct ( CIH ). 110 CP. L-am facut cam praf in sensul ca trebuie segmentat, cuzineti, axa cu came, planat chiuloasa etc.... Intrebarea mea e cam ce motor s-ar potrivi ca vreau sa il schimb si dak stie cineva unul de vanzare. Stiu ca se potrivesc cele de Senator, Monza, Omega, Rekord, dar problema ca nu prea am gasit si vreau sa ma indrept si spre alte variante. Am gasit un GSI, dar nu prea se potriveste cu cutia. AStept de la voi sfaturi si poate stiti vreun motor bun de vanzare pe undeva :D |
la ce pret ai gasit GSi-ul ?? :) ...
as cam fi eu interesat :) . |
sorry pt intarziere dar nu mi-a venit alerta pe mail pt nou post.
GSI l-am gasit la 300 E dar e tocmai in timisoara |
ce se mai aude cu motorul respectiv?
ai reushit transplantul? |
motor
Ce sa fac, am gasit pana la urma un 2.2 E de pe un Rekord pe care l-am luat cu tot cu cutie in 5 si l-am pus pe mashina. In mare totul e rezolvat, dar mai trebuie scurtat cardanul si largita gaura din tunelul cardanic pe la schimbator deoarece cutia vine mai in spate. Acum masina e la vopsit si in 2 sapt sper sa fie gata .
|
in craiova pretul unui 2000 16v complet in mintile lui este la 600 e
cam mult dar ma tenteaza in eventualitatea in care pastrez mashina :wink: |
Ashteptam poze cu bolidu!!!!! :wink:
|
am eu de vanzare 2000 8v multipunct, cutie, calc. etc
|
O sa fie si poze, deocamdata mai am de munca la ea.
Povestea o gasiti aici dak va intereseaza http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=3425 |
Re:
Quote:
mie miai raspuns pe prv ca ai un 2000 16 v hotarastete |
te rog sa dai un copy paste la 2000 16v ca io oricat m-am uitat sa vad unde ti-am zis ca am 16v, tot nu am gasit
ti-am zis ca vreau sa-mi pun 2.0 T, d-aia il vand :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning