![]() |
4 Speed Squad si... AK-47
9 Attachment(s)
Jucarii interzise pana si aici in SUA... :wink:
NU INCERCATI ASA CEVA ACASA !!!! |
9 Attachment(s)
:arrow:
|
7 Attachment(s)
:arrow:
|
Rambo stai cuminte :lol: :lol: :lol:
|
Aia joaca prea mult counter-strike si au dat-o pe de-adevaratelea :lol:
|
pfuuuuu... ce jucarii am vazut mai sus... imi place munitia folosita: rem express :lol: :lol: :lol: 8) ...
ps: honda, cat ai tras cu cea de 12 gauge? ti s-a invinetit putin umarul? :wink: :P |
:twisted:
Vrem si noi! Bagi si tu una, doua in bagaj.... ca poate nu te intreaba aia la vama.. :D |
evident ca am cata mai vanataia... dar cea mai rea era una de razboi care tragea cu niste gloante mult mai mari decat 7.62 cu care merge AK-47... aia te arunca in spate, nu gluma. Shot-gun-ul era si ala rau, daca nu-l tineai in umar iti zbura din mana. A fost caterinca mare de tot...
Unii din astia au in casa si Uzzi, m16, orice vrei tu... Ca sa nu-ti mai zic ca potu cumpara chiar si arma aia din predator cu 7 tevi. Cu ce motiv ??? Pentru protectie. America asta fratilor... :wink: |
Bondare ai o mutra de criminal psihopat ceva de speriat sper sa mai stai pe acolo prin america sa nu te intorci in Romania.
|
ti-ai luat VR6 Fizache ???? :lol: :lol: Ne-a cam luat pe toti anul asta febra cu Vagoanele Poporului... Dar se intoarce je la Honda sa batraneasca...
Lasa mane, ca revin si cu niste Uzzi-uri. Dam un paint-ball cu bile de plumb ? :lol: |
:lol: :lol: :lol: ... eu cred ca un paint ball cu guashe sau tempera ar fi beton... :lol: :P :wink:
|
cred ca ati prins ideea nu ?
|
a intrat in kkk ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vreau si eu sa fac bucurestiul mai curat :D oricum...ar fi funny sa vina garda la o intalnire nocturna si sa fie hondaru intro pozitie de mai sus :D cre k baietii o sa dea si startu :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning