![]() |
Finala sport isotta - pareri
1 Attachment(s)
as vrea sa imi schimb toba de la masina,de ceva vreme mi se pare ca sar auzi incet, si ma gandeam sa o iau pe asta http://www.isotta.ro/index.php# RAPTOR XH 09 F
ID (Dia entrata) 60 mm OD (Dia terminale) 90 mm BD (Dia cassa) 127 mm OL (Lunghezza totale) 500 mm Terminale inclinato - Slant tip Titanium look - blue burned Acciaio inox 304 - 1.2 mm lucidato SS 304 - 1.2 mm polished care mi se pare ca sar auzi bine,am sunat la ei si iam intrebat despre ea mau intrebat de motorul masini( care e un mitsubishi lancer 6 motor 1,3 ) si mi sa zic ca ar fi buna pt masina mea sta si ca e buna pana la motoare de 1,7 ( sar auzi bine cica ) eu mam uitat si pe youtube la cum se aude asa in mare ar parea bine,vine stie ce parere are despre ea merita banii,se aude bine cateva sfaturi as avea nevoie si eu de la voi,multumesc mult pt ajutor |
Re: finala sport isotta
cat de tare vrei sa se auda toba la un motor de 1.3 ?
de ce vrei sa iti iei toba pentru sunet ? eu m-as gandi in primul rand la performante inainte sa imi dau banii , insa ce e drept pentru performante ai nevoie de un sistem de evacuare complet . nu cred ca sunt atat de populare finalele astea printre userii forumului incat sa iti raspunda mai multi cu pareri. daca iti place cum se aude pe youtube eu zic sa nu eziti . bafta |
Re: Finala sport isotta - pareri
m-ai facut curios. Si eu caut o finala sport. Daca ai luat-o deja, pune un filmulet sa aud si eu, te rog.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning