![]() |
Logan Pick-up tunat
5 Attachment(s)
Desi multe Logan-uri tunate circula pe strazile Romaniei, acesta este probabil primul pick-up modificat. Si am putea spune ca este facut chiar cu bun gust. Culoarea mata, jantele pe 16 sau 17 inci, noul spoiler fata, pragurile laterale, farurile cu angel eyes si garda la sol mai mica il scot in evidenta. Probabil ar fi putut sa innegreasca si stopurile, dar acest lucru il lasam la aprecierea proprietarului. Oare acum va mai cara ceva cu el?
|
Re: Logan Pick-up tunat
Un fel de Chevrolet ElCamino reloaded . . . . sincer . . . nu arata rau . . .
|
renault..pacat ca nu se pricep la facut masini:-|!...
|
Arata chiar bine pe culoarea asta.
|
arata bine ! :D culoarea e foarte calumea :)
|
frumos a iesit, si acu daca s-ar apuca sa faca ceva frumos si in carlinga as fii demential ;: !!!
|
imi place cum a iesit
|
nu-i rau deloc pt un Golan :)
|
foarte tare frate...mie unu chiar imi place cum a iesit! mai mare dragul sa te plim bi cu o camioneta d-asta! o sa intoarca lumea capul mai repede decat dupa un banal passat sau golf :D
|
:)) arata bine,e reusita masina
|
mergea o modificare si la stopuri..un negru ceva.oricum tot respectu pt proiect.
|
reusita ii sta bine cu negru mat
|
E chiar reusit ! Imi place.. sincerele mele felicitari proprietarului, chiar are bun gust.
Celor care au votat "kitsch, nu m-as sui la volan" : probabil sunteti inca obisnuiti cu GHIDONUL bicicletei, si din aceasta cauza nu va puteti sui LA VOLAN. |
Frumos ....jos cu palaria8)
|
Foarte tare facut loganul !! Chiar are gust propietarul . Spoilerul fata e de pillot
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning