![]() |
M roadster vs slk AMG vs BOXSTER S vs S2000
4 Attachment(s)
Ma bate gandul sa bag ceva bani intr-o masina de fun , care sa aiba 7-8 ani sa fie decapotabila si sa manance la micul dejun cauciuc pe paine.
Variante: - BMW Z3 M roaster - benzina in sange 3.2L - 325 hp 0-100 5.3 sec, 1375 kg - SLK 32 AMG - suna a V8 american si are hardtop 3.2L compresor - 350 hp 0-100 5.2 sec , 1500kg !!!!! doar cutie automata :( - S2000 - arata mortal 2.2 L - 240 hp 0-100 6.2 sec la 8300 rmp :) 1270 kg - BOXTER S - cea mai rea pe circuit - curbe 3.2L - 252 hp 0-100 5.4 sec 1355 kg Preturile second sunt similare, voi ce ati alege? |
Re: M roadster vs slk AMG vs BOXTER S vs S2000
Votat S2000, nu o fi ea cea mai rapida dar din punctul meu de vedere arata cel mai bine, plus ca nu cantareste nici mult :D Acum naŽ gusturile difera, decizia iti apartine :D.
|
BOXTER S pe langa ca e rea:twisted: arata destul de bine ! :peace:
|
M daca vrei ceva special:twisted:
dap. si la mine varianta de rezerva ar fi porsche.app. pur subiectiv!! :)) |
hmmmm, cine a votat amg, rog sa vina cu argumente.
Eu as alege M dar cand ma gandesc ca boxterul are motor central si e... porsche... Nu stiu ce sa zic. |
|
cum adica cea mai rea pe circuit? eventual cea mai buna pe circuit...poate te-ai exprimat greshit.
Z4 cabrio e urat...Z4 coupe e superb...shi performantzele sunt foarte bune. slk-ul ala e urat...dar v8..mmmm :) sunetu e dementzial s2000...slaba..shi nu prea frumoasa...caii aia putere sunt un peak power la o turatzie foarte mare...in realitate e foarte greu sa scotzi performantze din motoare turate...tre sa te stii sa le tzii la turatziile alea...shi sincer...sunetu care il fac la turatziile alea e prea tare shi nu e nimic deosebit. eu ash alege boxterul pt ca: poate nu are sunetul unui V8..dar suna superb shi un flat-6...poate nu are performantzele unui M dar nu e nici departe...shi in plus...boxterul e o mashina foarte frumoasa. |
din pacate z4 m si slk 55amg (v8) sunt mult prea scump, eu vorbesc de z3m si slk 32 amg (v6) , oricum parerea ta e super ok si cam ai dreptate. Legat de s2000... are ceva special...
La boxter cand zic "rea" ma refer la "meen bitch" :) |
...votat boxter s...
|
https://www.youtube.com/watch?v=zEzXJUI_x08 Intelegi tu? :lol: :lol: F20c + Invidia + Dry Shot of the magic shit :D .... Succes la cumparaturi!
|
Vot Boxster S.Am vazut ce poate unul atat in linie dreapta cat si 'de-a latul'.E o bijuterie !
PS: Nu eu l-am condus , am fost doar pasager. |
Quote:
Eu as alege fara sa clipesc S2000. Banuiesc ca iti faci calculul sa le iei din germania, iara S2000, pe langa faptul ca arata superb , are si cea mai mica impozitare si taxa vamala, un potential imens de tuning,piese usor de procurat, un sasiu perfect setat cu o distribuite perfeta a greutatii 50/50.....Un citat celebru despre S2000 - a car built around its engine https://www.youtube.com/watch?v=M--kAu6XpKY imi place ce spunea Jeremy Clarkson despre motoarele V-TEC....nici un defect la toate motarele produse de honda...si nu au fost putine , sau altceva:Forget about Boxster, SLK, Z4. They are cars for ladies. Honda S2000 is a car for real men... urmatoarea alegere ar fii Slk, o masina foarte reusita cu inca un avantaj,cel al kompresorului...care-si face treaba perfect, si atu-ul , ca mai pot fii adaugati niste ponei la cei 354 cp ai motorului AMG. un alt avantaj al mercedes-ului e plafonul metalic, ceace inseamna ca poti folosi masina in toate cele 4 anotimpuri,poti parca masina fara frica de a o gasi ''decapotata'' cu cutitul de vreun ''manelist'' restul masinilor nu ma incanta, mai ales z3, care-l consider cel mai hidos bmw. |
s2000;) cea mai acesibila si usor de intretinut
|
s2000 cu evacuare cum are asta :)
https://www.youtube.com/watch?v=gTkZ40Ycdzw |
Fratilor eram absolut convins de z3 M, dar acum cand vad ce poti sa faci cu mica sabie ninja - S2000 nu stiu ce sa zic.
Boxterul e o varianta buna pt. Magheru si Mamaia dar nu prea gasesc chituri de motor pentru el... stiti ceva? Oricum z3M si S2000 pot fi tunate 4 ever... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning