![]() |
Porsche mini-Carrera GT
14 Attachment(s)
Toti "pimpii" care nu au (inca) destui bani pentru a se afisa intr-un Carrera GT pot licita acum pe ebay la un wannabe Carrera GT care are la baza modelul Boxster. Cum gusturile difera, unora s-ar putea sa le placa, altora nu. Si totusi, oare ce o fi fost in capul proprietarului cand a creat aceasta clona?
|
Re: Porsche mini-Carrera GT
Mini Red Cute Carrera GT/Boxster
|
pentru mine e kitch
|
eu cred ca e reusit
|
Super marfa idea daca nu te lasa buzunarul pt unu adevarat macar unu pe jumatate!!Marfa eu mias loa unu ar fii mai unicat mai haios mai misto!!!
|
Frumos! Foarte bine lucrat in afara de stopuri.
|
Daca era facut de Porsche avea un super succes, asa este considerat Kitch. Mie chiar imi place
|
E frumusel.. dar totusi cand ma uit la el parca vad chinezarii din alea care copiaza lucruri originale. Asta nu e tuning. Eu transformarea dintr-o masina, in alta masina originala, o consider kitch.
|
jantele, printre altele, il strica rau !!!
|
Arata bine. Daca as avea bani mi-as lua si eu unul !!
|
Quote:
|
Daca anuntul suna asa: " Porsche a scos un model pentru buzunarele tuturor - Carerra GT mini!" toti se minunau si ar fi zis ca este supe tare ce a facut Porsche. Asa ca au stiut din start este opera un om nebun (dar genial), cred ca e copie si chinezarie. Pariu fac cu toti ca daca il vezi live zici ca este Carrera GT pe bune. Lasati criticile aiurea si apreciati masina.
|
Mie mi se pare k arata chiar bine si e o idee buna ..
|
Quote:
de acord cu tine..jantele ar merita schimbate..putin mai mici.si alt model... |
Foarte foarte interesant...si e chiar frumoasa. Mie place
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning