![]() |
Renault Sherpa 2 - Humvee-ul frantuzesc
4 Attachment(s)
Echivalentul frantuzesc al Humvee-ului este Renault Sherpa, un vehicul militar 4x4 ce este folosit de echipele de interventie. Fata de omologul sau american care este mult mai cunoscut, Sherpa nu a ajuns in productia de serie pentru civili. Renault ofera doua versiuni pentru vehiculul militar, Sherpa 2 cu 4 locuri si o capacitate de incarcare de 3 tone si Sherpa 3, un pick-up cu 2 locuri si capacitate de incarcare de 4 tone.
Ambele versiuni ale Humvee-ului frantuzesc sunt echipate cu motoare turbodiesel in 4 cilindrii care dezvolta 215 cai putere si care indeplinesc normele de poluare Euro4/5. Conform Renault, vehiculul militar atinge pe suprafetele neaccidentate o viteza maxima de 120 km/h. La o viteza de croaziera de 70 km/h, autonomia este de 900 km. <script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject.js"></script><div id="23">film</div><script type="text/javascript">var s1 = new SWFObject("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","flvplayer","470","370","7");s1.add Param("allowfullscreen","true");s1.addVariable("fi le","https://www.4tuning.ro/flv_movies/The_French_Hummer_.flv");s1.addVariable("image","h ttp://www.4tuning.ro/flv_movies/The_French_Hummer_.jpg");s1.write("23");</script> |
Re: Renault Sherpa 2 - Humvee-ul frantuzesc
stie renault sa faca din astea?:) oricum vad ca se descurca bine.
|
Arata bine, sa vedem acum cat rezista, oricum la francezii stiu numai sa piarda razboaie, poate or fi fost construite pentru export.
|
nu se compara cu humvee-ul
|
Quote:
|
super tare
are cineva idee despre cuplu ? oricum, ma asteptam la niste motoare cu mai mult de 4 cilindri, dar am o impresie ca si asa e un monstru :) |
Poate ca daca ar arata si SUV de la dacia poate imi iau si eu unu :D
Nici o masina nu se compara cu Hummve-ul pentru armata |
Quote:
|
Quote:
Oricum este paternul american restilizat de bravii franci (adica au CD-player cu La Marseillaise si multe...dar muuuulte steaguri albe ) |
e destul de impresionanta masina si desi nu e chiar ca hummve, nici macar hummve nu e chiar masina absoluta de teren.
mie unu imi place si le urez succes in producerea si vanzarea masini. |
Quote:
|
arata bine nici nu zici ca e renault
|
frate nu mai faceti 1000de comparatii cu H1. ala era un animal. un animal mare care stia perfect sa se catere si atat. uitati-va la asta... face 900 km la viteza de croaziera 70km/h. hummerul cat facea? 100?:)) oricum singurul lucru la care se poate compara cu un hummer e aspectul si scopul. asta, desi nu pare, e ceva mult mai inteligent, dar nu-i va lua niciodata locul hummer-ului pentru ca el a scris istoria.
|
arata bine pentru un RENAULT :) ;) :D
|
mmm...aduce cam mult cu Humvee-ul ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning