![]() |
V bara stabilizatoare fata Sparco reglabila
1 Attachment(s)
cum scrie si in titlu vand o bara stabilizatoare Sparco reglabila.Nemontata dar cu zgarieturi la capete din cauza unui zel nemarginit de a o pune p masina...proiect care a esuat insa.Vine cu suruburi cu tot.distanta intre interioarele oalelor (cele 2 cercuri negre) 100 cm.
Vreau sa o vand cuiva preferabil din Bucuresti pt ca nu am incredere in posta, rambursuri etc. contact la beck13xsv pe mess sau [email protected]. Pret fix 3 mil pt alte poze si detalii contact me |
Re: V bara stabilizatoare fata Sparco reglabila
up pt marti
|
daca se potriveste pe bmw e30 o iau eu.
|
up luni
|
pe e 39 merge?...si ce rol are?...nu stiu sigur...daca stii zimi si mie....ms anticipat
|
Reduce inclinatiile caroseriei in curbele abordate mai violent,ridigizeaza caroseria.
Parerea mea ca nu se merita aceasata bara stabilizatoare (strut bars), daca tot vrei sa castigi ceva mai bine iti iei swaybar http://www.swaybar.com/ Cu respect,Marius! |
swaybar asta...cred ca e bara de torsiune... oricum eu ma gandeam sa o iau bara aia sparco asa de aspect...nu am unde sa abordez curbe cu viteza mare...
|
la amortizoare intarite imi prefer caroseria intreaga :D
|
zzzz up
|
un ultim pret?
|
up inca odata
|
man...te-am mai intrebat...daca merge pe E39....puneo si tu...sa fiu sigur..si sa faci o poza....mai umbla putin si la pret...
poate facem o combi:) |
pretul ramane fix.
poza e la primul post.... si cat despre e39 ti-am propus sa ne intalnim sa o probezi cum eu nu stiu pe nimeni cu e39 |
ai idee daca se potriveste pe un renault megane 1 ?
|
up pt pauza de masa
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning