![]() |
Facelift pentru BMW M3 Sedan
6 Attachment(s)
Desi M3 Sedan a fost lansat pe piata de doar cateva luni, constructorul bavarez a operat deja un facelift asupra sa.
La fel ca si recentul facelift pentru Seria 3 Sedan, M3-ul in 4 usi primeste noi blocuri optice spate inspirate din cele ale Seriei 7. De asemenea, partea din spate se mai remarca si prin eleronul incorporat in linia portbagajului. La interior, gasim o consola centrala redesenata cu o noua cotiera si noi insertii. La fel ca toate modelele 2009, M3 Sedan primeste un nou iDrive si display de 8.8 inci cu sistem de navigatie imbunatatit. La partea tehnica nu s-au efectuat modificari, motorul ramanand acelasi: V8 de 4.0 litri si 420 cai putere. |
Re: Facelift pentru BMW M3 Sedan
spectaculos de frumos
|
...o politica de marketing cel putin ciudata,au lansat faceliftul imediat dupa modelul initial...oricum frumos
|
FOARTE reusit!
|
Quote:
|
super imi place mai mult :shock::shock::rolleyes2
|
pot sa zic ca sunt fan BMW,dar M3 sedan (care se fabrica acum) este cu mult sub principalii contracandidati : C-classe si A4 :(
*este binevenit acest facelift :D -------parerea mea-------- |
e reusit facelift-ul
|
foarte foarte frumos ...bravo lor ..abia astept sa vad pe la un semafor asa ceva ...
|
asta da masina!!!
|
arata mult mai bine decat modelul initial:D
|
Nici nu stiam ca se lansase M3 Sedan. Ca design, spatele la asta este peste seria 3 dinainte de facelift, iar acest M3 cu aceste linii aproape ca ajunge sa imi placa, desi initial imi displacea 3-arul.
|
oustanding , superb , astonishing
|
Quote:
|
e cea mai adevarata masina....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning