![]() |
Problema - pisica polueaza mult
are ceva probleme cu stomacu si da cam multe gaze afara
la primu test in loc de 0.3 co2 mi`a iesit 1.1...toate bune si frumoase,am schimbat sonda lambda cu una noua,am etansat evacuarea...si acum imi iese 0.5 cand ar trebui sa iese 0.3...masina e deja trecuta ca euro 2 si nu vor carnatii sa ma treaca asa masina nu mai are catalizator,m`ar ajuta cu ceva daca i`as pune ? ms in caz ca nu a inteles cineva incerc sa trec rar-ul si nu pot din cauza ca imi scoate la testul de noxe 0.5 in loc de 0.3 co2/nu stiu ce |
Re: Problema - pisica polueaza mult
pai ceva reduce si catalizatorul ala...ca doar nu l-au pus nemtalaii aia degeaba....si eu am avut probleme la RAR cu un IS...si cand i-am pus catalizatorul am trecut RAR-ul...fara alte sonde si etansari...
|
Quote:
tu i`ai pus catalizator nou sau second ? nu stiu ce sa fac...nou e prea scump si second mi`e frica sa nu aiba probleme,pe aici prin craiova n`am gasit nici unu pt ea |
l-am pus pe cel al masinii...adica era folosit dar dat jos pt fuga,, zgomot etc...
|
e normal sa reduci gazele daca montezi catalizatorul, pentru asta a fost inventat..asta e scopul lui :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning