![]() |
Care credeti ca este cea mai importanta evolutie/inventie in domeniul auto?
Vorbeam zilele astea cu un prieten despre cum au ajuns masinile sa aibe esp,srs,airbag,cutii tip-tronic etc etc si am tot discutat pana am inceput sa ne dam cu parerea despre care este cea mai importanta evolutie a masinilor de la Ford model T care era practic o caruta cu motor pana la masinile din ziua de astazi care sunt impanzite de senzori si sisteme de tot felul.
Parerea mea este ca cea mai importanta evolutie a masinilor a fost introducerea sistemului de injectie in loc de carburatie. Parerea celui cu care vorbea este ca mult mai important a fost introducearea computerului de bord ce controleaza puterea masinii intr-un mod mult mai inteligent decat inainte. Voi care credeti ca a fost cel mai important pas in domeniul auto de pana acum? |
Re: Care credeti ca este cea mai importanta evolutie/inventie in domeniul auto?
motoarele hibride
|
Caroseriile deformabile controlat in caz de coliziune.
|
Abs-ul...
|
hai ca incepe lumea sa vorbeasca aici...
|
centura :)
|
airbag-ul
|
la capitolul performata din punctul meu de vedere cea mai importanta inventie a fost computerul de bord.La capitolul siguranta in schimb, centura.
|
Quote:
am vazut multe cazuri la televizor in care oameni au intrat in coma din cauza air-bag-urilor...si oameni care ar fi scapat vii daca acestea nu s-ar fi declansat...chiar si oameni cu arsuri grave |
motoarele hybride!ganditi-va si voi k deja criza petrolului este in floare asa ca or sa ne trebuiasca motoare hybride!
|
kiturile de apa pentru autoturisme sau camioane! e circa 600euro, nu am avut timpul necesar de a citi cum folosesc, dar cica scad consumul de combustibil cu 60-70%, acum nu stiu ce sa cred, ori e facatorie ori e ceva pe bune! pe ********** dati search la masina... si gasiti voi:)!
|
Quote:
Motoarele hibride. Noi poate nu, dar urmatoarele generatii probabil ca vor merge pe Duracell sau pe hidrogen. |
omu'cred ca , chiar vorbea serios ..numa ca vorbea in gol....ca daca ar fi adevarat,ar fi cel mai vandut kit din lume
|
Quote:
|
frana :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning