Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Porsche Carrera GT distrus de un tanar (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/85835-porsche-carrera-gt-distrus-tanar.html)

boy_wonder 29-07-08 13:31

Porsche Carrera GT distrus de un tanar

5 Attachment(s)
Acest Porsche Carrera GT, ma rog ce a mai ramas din el, a fost surprins pe o platforma intr-o parcare din Atlanta. Conform soferului platformei, supercarul german a fost distrus de un adolescent cel mai probabil in timpul noptii, cand dorea si el sa faca niste zgomot. Si totusi mai exista o a doua sansa: supercarul a fost trimis in Germania pentru reparatii.

allexutzzu 29-07-08 13:37

Re: Porsche Carrera GT distrus de un tanar

impresionant modul in care au abordat siguranta cei de la porsche...dupa cum se observa habitaclul e intact...nici macar geamuri sparte...iar restul masini e facut praf...probabil ca soferul nici macar nu s-a zgariat...asta da supercar!! respect porsche!

DyZ 29-07-08 13:42

atat timp cat soferul nu a patit mare lucru cei de la Porsche si-au facut treaba !

Sonny 29-07-08 13:43

Incredibil ce bine s-a tinut habitaclul in comparatie cu restul masinii!

RESPECT PORSCHE!

ka$tor 29-07-08 14:02

impresionant

AAAAK 29-07-08 14:20

Oare sa fie chiar asa? Culmea ca a scapat fara nici o zgarietura pe usi sau praguri. In fine bine ca a scapat doar cu caroseria distrusa .

Ozeze 29-07-08 15:12

trebuia sa apara si un carcotas ... e normal. Cred ca dupa unii de aici nici dumnezeu nu e perfect. Cum poti sa mai gasesti motive cand masina e facuta praf iar interiorul masinii nu are nimic. lasa`ti`o draq de treaba.

RUDY20140TDI 29-07-08 15:13

Da de ce credeti asta poate masina a fost distrusa doat in partea spate iar in fata a fost dezechipata ca sa coste mai putin transportul :lol: .
Oricum bravo PORSCHE pentru ca a facut acest supercar la care habitaclul sa reziste la impacturi ceva mai violente .

AAAAK 29-07-08 15:22

Quote:

Originally Posted by Ozeze (Post 1668347)
trebuia sa apara si un carcotas ... e normal. Cred ca dupa unii de aici nici dumnezeu nu e perfect. Cum poti sa mai gasesti motive cand masina e facuta praf iar interiorul masinii nu are nimic. lasa`ti`o draq de treaba.

Nu vad ce e asa "praf" la masina aia.
Mai sunt unii oameni (asa ca mn) care au prostul obicei sa nu creada orice .
In definitiv nici de dumnezeu nu poti fi sigur prietene :)

norbi_bidi 29-07-08 15:27

ciudat cum a ramas masina... soferul cred ca a scapat doar cu o sperietura zdravana + banii care trebuie dati pentru reparatie :D

ciprian.20 29-07-08 15:44

cred ca ii da alta la cum arata.oricum habitaclu e ramas intact.bv celor de la porsche

bmw_360cp 29-07-08 16:14

adevarat impresionant...

SV25MBN 29-07-08 17:10

Si pe mine ma impresioneaza felul in care a ramas habitaclul, desi botul si spatele masinii sunt distruse.

Tomy87 29-07-08 17:58

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1668601)
Si pe mine ma impresioneaza felul in care a ramas habitaclul, desi botul si spatele masinii sunt distruse.

Arata si mie o indoitura, zgarietura, spartura si eu ii repar masina pe banii mei ! Total aiurea topicu :)

Marius_mym89 29-07-08 18:12

:sad::sad:pacat de masina....dar respect porsche pt ca habitaclul pare neatins:-D

All times are GMT +2. The time now is 10:54.

- Copyright 2026 4Tuning