![]() |
SL 63 AMG VS LAMBORGHINI GALLARDO LP 560
14 Attachment(s)
SL 63 AMG V8-6208 cc-525 bhp @ 6800 rpm-630 nm
0-100 4,6 sec Vmax 250 lim LP560 V10-5204 cc-552.5 bhp @ 8000 rpm-540 nm 0-100 3,7 sec Vmax 325 kph |
Re: SL 63 AMG VS LAMBORGHINI GALLARDO LP 560
orice greseli ar scrie tot cu lamborghini votez.fenomenala masina asta.la sl ca imi iau un 350 sau un amg cam tot aceeasi treaba e pentru multi.putini vad diferenta.
|
mercedesul. luxul din interior compenseaza secunda aia pana la 100 km/h
|
A scris bine baiatul datele..
Eu sunt de aceeasi parere cu AR33COP .. oricum cand iti iei o asa masina nu te intereseaza ca are in interior lemn, 'puf' sau mai stiu eu ce.. (parerea mea) |
Votez Mercedes Deshi Imi place Mult lamborghini nu e o mashina pentru romania:)
|
Quote:
.apropos,cand le ai fata in fata crede-ma ca alegi mercedesul fara sa clipesti. De gallardo s-a plictisit romanu'..nu mai face cine stie ce impresie |
Quote:
Niciuna din masinile astea nu sunt pentru drumurile noastre .. |
pai am zis sa placa romanului privind situatia prin prizma faptului ca ne-am cumpara noi aici in romania asa ceva....ca pe la ei (germani,italieni) merg ambele
|
Da e aspirat nu twin-turbo...
Intre cele doua masini parca as alege SL 63 AMG, avand in vedere ca lambo-ul are garda prea joasa si s-ar putea sa ramai fara spoileru' fata la prima groapa/bordura intalnita :D Mai mult cand ma uit la Gallardo vad o masina conceputa SPECIAL pentru autostrazi (adica alea de care n-avem noi :D)), pe cand SL-ul l-as putea vedea la o adica si pe un drum national. Oricum SL 63-ul e INFINIT mai potrivit decat Gallardo pentru strazile de la noi: e mai confortabil, are garda la sol suficienta, e decapotabil etc. Insa si mai potrivit cred ca ar fi un SL 350 :D Eu nu inteleg totusi ce rost are comparatia asta...sunt doua masini TOTAL diferite...una costa peste 200000 de euro iar cealalta putin peste 100000...una e decapotabila cealalta nu...una e o masina supersport de 1400 de kile cealalta e o masina de 2 tone destul de rapida dar in nici un caz supersport. Cumva cel care a initiat threadul are 200000 de Euro in cont si nu se poate hotara care dintre cele doua masini sa si-o ia ? :rolleyes2 |
twin turbo scria pe supercars.net eu d sl 65 stiam k e twin turbo...am facut comparatia intre ele deoarece sunt ambele modele abia aparute...si totusi un sl 63 amg cu paketul de carbon poate sa ajunga si la 160 de mii euro..
|
sl 63 amg = aspirat si poate sa ajunga pana la 180k
sl 65 amg = bi-turbo si costa 220+ ( parca ) sl 65 amg black edition = ohhh la dracu :)) |
lol @ black series :lol:
on topic: gallardo.....e superb...si nu prea cred ca s-au saturat romanii de gallardo...si oricum nu e asta ce conteaza |
Quote:
oooo nuu iar tu ? :)) nu trebuia sa fii in pat la ora asta ? http://www.autoblog.com/2008/05/24/m...d-on-the-ring/ |
Quote:
|
Quote:
pai in state totul este ieftin ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning