![]() |
Porsche Cayman S by Inden Design
9 Attachment(s)
In timp ce noi asteptam ca Porsche sa dezvaluie Cayman S Sport, tunerul german Inden Design a prezentat un nou kit sport pentru modelul Cayman S.
Noul kit sport include arcuri de la H&R, jante din aliaj pe 19 inci incaltate cu pneuri 235/35 R19 pe fata si 305/25 R19 pe spate si un nou sistem de evacuare care a crescut puterea motorului boxer de 3.4 litri cu 19 cai putere, ajungandu-se la un total de 314 cai putere. |
Re: Porsche Cayman S by Inden Design
foarte frumos kit-ul...dar ma asteptam la ceva mai multa putere...mi se pare slabut totusi motorul asta, pentru un porsche...dar per total e foarte reusit!
|
ce fund sexy are! :P
|
Imi place (desi eu as preferat jantele fara crom), iar esapamentul pare f. bine lucrat.
|
porsche e porsche :love::love:
|
E reusit , mai putin jentile! P O R S C H E
|
multi nu stiu ce inseamna 150-200 cp benzinari, diesel...gpl..., dar spun ca 310..si cv de cp sunt putini! Putini sunt aia care stiu sa mearga tare cu o masina de peste 250 cp!
Cayman este o masina rapida, dar cea mai slaba de la porsche! oricum are clienti care considera ~310 si cv de cp deajuns, dar mai greu cu nfs-isti! |
da.cayman-u e un porsche si oricum nu e o problema ca are 310 cp...dak vrei putere d la un porsche iti iei gt...
|
jantele nu prea se incadreaza in plan dar un porsche ramane un porsche
|
my dream car
|
marfa la exterior, insa puteau scoate mai multa putere
|
E interesanta evacuarea aia de inox .
La fel si jantele si kitul de caroserie este destul de dragut . |
arata bine... imi place esapamentul... dar cam putini cai :) ma gandeam la un numar de vreo 400-500 cai :)
|
E doar un Porsche 911 putin mai slab doar cu numele schimbat ! N`ai bani de 911 .. iti iei Cayman
|
e frumos da daca au facut aceste modificari cam cu cate mii sau zeci de mii de euro s-a marit pretul lui ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning